Presenttips inför ”Alla hjärtans dag” för både honom och henne

Den 14:e februari är det dags för alla hjärtans dag. Oavsett om man väljer att köpa något eller ej, tycker jag det iaf är viktigt att göra det där lilla extra för någon man tycker om. Det kan vara att duka extra vackert, ta ett glas vin tillsammans när barnen lagt sig, kramas lite extra eller varför inte en spontan nackmassage framför tv:n? Kanske överaska en kär vän med en semla?

Men om du är sugen på att ge bort en present till någon, har jag gjort två moodboards med några tips. Hoppas de kan inspirera. Som vanligt kan du bara klicka på produkterna/köp för att få reda på mer information kring varan, pris och vart du kan klicka hem den. Eller för att få fler tips på liknande vara i annan prisklass.

Presenttips till henne

Jag har valt att göra ett kollage i vårans absolut trendigaste färg rosa. Dels då den är romantisk och passar bra till Valentine, men också för att den är omhuldande, sober och makalöst vacker.

Männens kollage går i snygg gråbeige skala, en klassisk basfärg som håller i längden och som är extra snygg att matcha till svart.

Presenttips till honom


+ follow Jannice Vistrand on APPRL

Fortsatt trevlig kväll!

Jannice

.

.

  1. Marina skriver:

    Ååå vilka fina saker. Blev sugen på att köpa ett på grå mjukis till min man. Vi har bröllopsdag den 14/2 så vi firar alltid lite extra. 13 år i år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..