Önskelista mars – Sovrumsdrömmar där Coco Chanel inspirerar mig

Coco Chanel bedroom

Mars månad är här jihooo, nu är vi på rätt sida! Och på min önskelista denna månad står en uppfräschning av sovrummet. Jag har aldrig riktigt tagit tag i förvaringen, och sista pyntet i detta rum och nu ska det på plats bannemej.

Det finns ingen som inspirerar mig så som Coco Chanel, både när det gäller inredning och kläder. Vårt ”nya” sovrum vill jag ska gå i svart, vitt och med lyxiga mönster och material.

Först ut denna makalöst snygga lampa Tessinska Palatset från Oscar Clothilde. Tänk den på vårt skrivbord i sovrummet. Så underbart fin och med svart skärm, är den precis vad jag letat efter till denna plats. Länge har jag fluktat efter dessa vackra lakan från Amelia Widells kollektion till sängen för hennes varumärke MeliMeli. Superfina, vita krispiga lakan med en svart vacker kant och hög kvalitet.

Just nu letar jag efter en ”kvadrat-svart-vit-kudde” som på bilden. Någon som vet var det finns? En som är vit och svart, inte linnefärgad och svart för det har jag hittat. Svart överkast från Ellos. Solspegel har jag faktiskt redan en, denna finns dock att köpa på HM Home. Sist men inte minst, lackboxar från Oscar Clothilde, till förvaring av ting som ligger mig varmt om hjärtat.

Just det ja. I sovrummet ska det alltid stå en bunt med vita rosor, så där har ju Jonas något att pyssla med. Haha…

107972-Lackask-brev-svart-1312-1

Ja nåt sådär ser min önskelista för mars ut och känslan över till projekt sovrum. Plus ny förvaring från det stora varuhuset. Måste bara mäta lite först.

Kram Jannice

Bildkollage Jannice Wistrand, Add Simplicity. Bild med askar, Oscar Clothilde.

,

,

 

 1. Lena skriver:

  Hej! Det var ju inte länge sedan ni målade om sovrummet, skaffade nya kuddar och lakan och nu ska stilen ändras igen. Du pratar ju ofta om hållbarhet? Jag tänker så att lycklig är den som är nöjd, o har inget behov av att göra om konstant.

  1. Hej
   Håller med dig, och inget ska göras om. Kuddarna behållas. SKrivbordet få en lampa som stått tomt och bättre förvaring då lilla behöver en av garderoberna. Så vi bara utvecklar det vi har och lägger till och kompletterar det vi behöver. Sedan gör jag ju moodboards för er att inspireras av. Det betyder inte att jag köper det jag önskas och inspiereras av för tillfället. Detta bygger på en moodboard till kund.

   ha en fin dag!

   1. Tycker inte att det framgick att det var ett moodboard som inte gällde ert sovrum. Jag fick precis samma tankar som Lena om att ni gjorde ju precis om och moodboardet kändes rätt långt ifrån era nuvarande färger så kanske skulle en större förändring vara på g.

    1. Önskelista är önskelista, men det som ska göras är att komplettera det som inte är klart ännu i sovrummet och ev byta ut två kuddar 🙂 som ger vårinredning (vatten) och svalkar till sommaren.:)

 2. Max skriver:

  Jannice, väldigt fint som vanligt. Jag är nyfiken på hur du gör du dina moodboards, finns det något enkelt program man kan använda som gärna är gratis?

 3. Se Confident Living.se. Superfynd!

 4. Sandra skriver:

  Så fint! Tipsar om att ellos har liknande påslakan med svart kantband 👌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..