Skobricka på plats i vårt vardagsrum

skobricka

Vissa saker kan tyckas onödiga men när de väl är på plats ses de så självklara. Den här skobrickan hittade jag hos Longcoastliving och är så himla nöjd med resultatet. Har ni som vi, en terrassdörr där det ofta står skor, samtidigt som man har ett vardagsrum som ska se snyggt ut är det här optimala prylen. Både praktisk och en lyxig dekorativ detalj till rummet.

skobricka1

Skobrickan finns i 3 olika mönster. Hästsko, cirklar och stjärnor. Lika fin i vardagsrum framför terrassdörren som i hallen eller tvättstugan.

skobricka nära

Skobricka longcoastliving

Som sagt, prydligt, funktionellt och fint på samma gång. På tal om fint!? Gaaah.. nu har vi bott här i 7 år och inte fått målat listerna vita än. Är 2017 året det kommer hända tro?

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

 1. Hej, allt är fint! Undrar var jag skulle kunna hitta svartvita tavlor likt de tre du har? Tack 😊

 2. Carina skriver:

  Hej,
  Jag har sett skobrickan i svart utförande, men din bruna är mycket snyggare.
  Var har du köpt din tavelbelysning till tavlan ovanför drinkbordet? Jag har letat länge efter motsvarande. Jag vill ha svart hållare, vit sladd och helst ingen transformator.

  1. Den är från Ikea. tyvärr la de av med dem. Så synd för de är grymma. kram jannice

 3. Hej Jannice! Tack för en mycket inspirerande blogg 🙂 Jag skulle vilja ha tips ang kökskakel, vill att det ska se levande ut och ge energi, inte tråkiga långsmala som det finns så mycket av. Köksluckorna kommer vara i vitt och vitvaror i rostfritt, fläkt svart snedställd. Undrar även om du har tips ang nyans på bänkskiva vi borde välja? Ljust ljust trä hade passat bra in hos oss men funderar på hur praktiskt det är i ett kök som används flitigt… 🙂

  1. Idag finns det fina kakel från koivisto rune.. kan det var något.. håll dig ändå till en ljusare färgskala fast med mönster. När det kommer till bänkskiva. kör ljust det finns vaxbehandlingar som håller fint. lycka till , kram jannice

 4. Vilket superbra tips med skobricka vid altandörren, ska genast införskaffas. Även drömspegel från AYTM (som din, fast svart) står på listan. Har du 90 eller 110 cm?

 5. Karin skriver:

  Så förtvivlat snyggt! Golvplattorna och väggfärgen är en underbar kombo. Var hittas klinkret och väggfärgen? Tack för underbar inspiration.

  1. Tack snälla. Golvet är marmorgolv och var här sedan tidigare. FÄrgen är ncs s 2500-n

   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..