ANNONS

Belysning – Snygga bordslampor under 600 kr

/

Lampa, belysning

100072-Bordslampa-Halmstad-1558-1_14
Får mycket frågor kring belysning. Så idag tänkte jag tipsa er om några riktigt bra kap. Just nu finns det många fina lampor till bra pris hos Oscar Clothilde (nersatta med hela 500 kr, gäller tom 20:e mars) Vad sägs exempelvis om ovanstående lampa, som nu är nersatt till 415 kr. Urfin till ett sovrum på nattduksbordet!

Mio bordslampa

Mios bordslampa Sandy. Lampan finns i vitt, svart och grått till priset 499 kr.

Rhode

Bordslampan Rhode i svart och mässing, med ett modernare formspråk som du hittar hos Ellos (adlink).

hannah bordslampa

Bordslampan Hannah finns hos Ilva för 449 kr. Mässingsfoten gör känslan exklusiv och svulstig. Jag hade dock bytt till en annan skärm. Tycker den känns fel i stil. Varför inte den här? Eller den här? Det känns som läcker sammet eller något mönster gör sig bättre till den här foten. Allra snyggast är ju en randig svart och vit som denna.

alexis bordslampa

Bordslampa Alexis från Ellos (adlink). Fin på ett sideboard. Både dekorativ med sina mässingben och med sin runda form som mjukar upp en kantig bänk eller byrå.

alvin lampa

För retrohemmet eller den mer industriella inredningen är denna bordslampa ett billigare alternativ till den populära cirkuslampan. Alvin finns hos Ellos, du hittar den här (adlink)

Ikea varv
Ikeas bordslampa Varv är modern och har både funktion som lampa och förvaring till smått, med tanke på dess kant. Perfekt att lägga smycken örhängen, ringar innan läggdags. Pris 299 kr.

Nu blir det frukost här och sedan en fullspäckad dag med fotbollsträning för grabbarna och sedan ska vi ner till Lund och kika på när kusinen spelar handbollsmatch. Ingen Mello ikväll, vad ska vi nu hitta på?? Haha…

Ha en fin lördag! Imorgon hänger ni med mig till Stockholm. Jag kommer föreläsa på Inredningskurser.se och sedan är det ju min föreläsning ”Feng Shui och trädgård” i samarbete med Park Inn by Solna Radisson på måndag kväll! Ses vi?!

Ha en fin lördag!

Kram Jannice

(Inlägget innehåller Adlinks).

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00