Belysning – Snygga bordslampor under 600 kr

Lampa, belysning

Får mycket frågor kring belysning. Så idag tänkte jag tipsa er om några riktigt bra kap. Just nu finns det många fina lampor till bra pris hos

Oscar Clothilde

(nersatta med hela 500 kr, gäller tom 20:e mars) Vad sägs exempelvis om ovanstående

lampa

, som nu är nersatt till 415 kr. Urfin till ett sovrum på nattduksbordet!

Mios bordslampa Sandy. Lampan finns i vitt, svart och grått till priset 499 kr.

Bordslampan Rhode i svart och mässing, med ett modernare formspråk som du hittar hos Ellos (adlink).

Bordslampan Hannah finns hos Ilva för 449 kr. Mässingsfoten gör känslan exklusiv och svulstig. Jag hade dock bytt till en annan skärm. Tycker den känns fel i stil. Varför inte den här? Eller den här? Det känns som läcker sammet eller något mönster gör sig bättre till den här foten. Allra snyggast är ju en randig svart och vit som denna.

Bordslampa Alexis från Ellos (adlink). Fin på ett sideboard. Både dekorativ med sina mässingben och med sin runda form som mjukar upp en kantig bänk eller byrå.

För retrohemmet eller den mer industriella inredningen är denna bordslampa ett billigare alternativ till den populära cirkuslampan.

Alvin

finns hos Ellos, du hittar den

här

(adlink)

Ikeas bordslampa

Varv

är modern och har både funktion som lampa och förvaring till smått, med tanke på dess kant. Perfekt att lägga smycken örhängen, ringar innan läggdags. Pris 299 kr.

Nu blir det frukost här och sedan en fullspäckad dag med fotbollsträning för grabbarna och sedan ska vi ner till Lund och kika på när kusinen spelar handbollsmatch. Ingen Mello ikväll, vad ska vi nu hitta på?? Haha…

Ha en fin lördag! Imorgon hänger ni med mig till Stockholm. Jag kommer föreläsa på Inredningskurser.se och sedan är det ju min föreläsning ”Feng Shui och trädgård” i samarbete med Park Inn by Solna Radisson på måndag kväll! Ses vi?!

Ha en fin lördag!

Kram Jannice

(Inlägget innehåller Adlinks).