ANNONS

På vår köksbänk, något riktigt efterlängtat

/

På köksbänken i vårt kök…

vas cooee

På väg mot Stockholm! Ska bara packa det sista sen ger jag mig iväg. Först föreläsa på inredningskurser.se och imorgon blir det Feng Shui och trädgård på Solna Park Inn by Radisson!

Denna magiskt undersköna vas har jag äran att få klämma och känna på först. Hur vacker? Handgjord från Skrufs glasbruk där även Dagg och andra vackra vaser och föremål görs. Det är Cooee Design som gjort sina tidigare keramikvaser i nytt utförande, glas. Denna tonen sand blev jag förälskad i redan på Formex. Den är stor, sober och har ett ganska litet hål upptill vilket gör den perfekt. Som jag har längtat efter den sen jag la min beställning, men nu är den äntligen här.

Hämtade den igår så jag hann inte köpa någon blomma. Men det finns alltid lagerhägg i trädgården som är städsegrön och fungerar perfekt att fylla ut buketter med eller en tom vas.

Nä nu måste jag sätta fart här och pussa de små och maken hej då! Vi ses uppe i huvustaden!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00