Dagens kontor…

Kontor, arbetsrum med blombukett på bordet.

vas park inn by solna

Tidig morgon och dagens kontor härifrån Park Inn Solna by Radisson. En vacker bukett som jag fick igår och som jag hoppas klarar resan hem. Nu ska jag jobba lite innan frukost och sedan blir det till att åka mot flygplatsen. Tack alla som kom på min föreläsning igår, alltid lika roligt! Och tack Park Inn för ett fantastiskt event. Måste ha världens bästa jobb! Jag fortsätter ”Feng Shui och trädgårds turnén” och nästa gång blir det Göteborg för att avslutas i Helsingborg.

Fin tisdag till er alla, tittar nog in lite senare idag, vi ses!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

.

.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..