ANNONS

Dagens kontor…

/

Kontor, arbetsrum med blombukett på bordet.

vas park inn by solna

Tidig morgon och dagens kontor härifrån Park Inn Solna by Radisson. En vacker bukett som jag fick igår och som jag hoppas klarar resan hem. Nu ska jag jobba lite innan frukost och sedan blir det till att åka mot flygplatsen. Tack alla som kom på min föreläsning igår, alltid lika roligt! Och tack Park Inn för ett fantastiskt event. Måste ha världens bästa jobb! Jag fortsätter ”Feng Shui och trädgårds turnén” och nästa gång blir det Göteborg för att avslutas i Helsingborg.

Fin tisdag till er alla, tittar nog in lite senare idag, vi ses!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

.

.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00