ANNONS

En hälsning från Varbergs Stadshotell, Asia Spa

/

Asia spa varberg stadshotell

varberg romantiskt

Välkommen in till mig här på Varbergs Stadshotell Asia Spa. Här är jag några dagar och njuter av min julklapp från maken (så omtänksam och fin present), tar hand om mig själv, min kropp och lär mig mer om ayurveda och yoga. Här är är mitt vackra rum.

varberg kakel

Det har gjorts hårinpackning, lagts ansiktsmask, scrubbats, mumsats frukt och lackats naglar. Nu är man len och mjuk som en bebis. Och avkopplad….

varberg bad

varberg bada

Idag väntar privat ayurvedakonsultation som jag ser så mycket fram emot, och därefter en skön massage.

varberg läsa

Tog även med mig några böcker i ämnet som jag tänkte ta och läsa i något av de fantastiska och avkopplande rummen här.

varberg temeplrum

varberg

varberg pool

I eftermiddag ska jag hoppa ner i den här ljuvliga poolen. Måste bara springa över torget först och köpa mig en bikini. Glömde min hemma. Gah!

varberg yoga

Imorgon börjar yoga retreaten med Milla Floryd. Ska bli så spännande. Var ett tag sedan jag var igång och yogade och vill verkligen komma tillbaka till det. Yoga, ayurveda, Feng Shui. Fin kombo det. Fin kombo är även mitt nya yogakit! Leobyxor från Eivy och sporttröja från Ginatricot (adlink) till kanonpris (de har nämligen 25% rabatt på deras träningskollektion just nu). Nix jag är icke sponsrad, bara ett kanontips!

Nu blir det frukost här! Önskar er en fin fredag och trevlig helg.

Kram Jannice

.

.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00