ANNONS

Sista datum för köp av biljetter till Feng Shui & trädgård

/

Slettvoll trädgård

Nu kör vi en favorit i repris! I samarbete med Radisson Hotels kommer jag bjuda på inspirerande kvällar runt om i landet med god mat, tips och idéer i ämnet Feng Shui och trädgård i härlig miljö.

I föreläsningen får du kunskap i hur du med Feng Shuins verktyg kan skapa en harmonisk trädgård, där form, motsatsförhållanden och balans kring elementen är grunden. Jag bjuder även på användbara tips kring uteplatsen, husets fasad, flödet i trädgården och kulörvalen.

Dina biljetter bokar du på shop.addsimplicity.se och imorgon måndag 27/3 är det sista datum för bokning av biljetter till Göteborg och på torsdag 30/3 sista dag för Helsingborg. Det finns några platser kvar på respektive ort.

slettvoll sittplats

GÖTEBORG
I Göteborg finns jag i April på Radisson Blu Riverside Hotel. Där jag även fixat ett fint brunch+spapaket till billigt pris. Och som inte det vore nog, fin fint pris på övernattning, så varför inte samla ihop tjejgänget och göra helgen till en mysig upplevelse? Du bokar dina biljetter här, och där finns även länkar och koder till ovanstående erbjudanden.

HELSINGBORG
Och så på hemmaplan föreläser jag också i April. Närmare bestämt på nya hotellet Radisson Blu Metropol Hotel. Du bokar din biljett inkl vårinspirerad mat, dryck, kaffe och sötsak här.

Så börja utesäsongen 2017 med en inspirerande föreläsning kring trädgård, harmoni och balans. Vem är inte sugen på lite idéer till trädgården så här års!?

slettvoll sittplats utemöbler

Hoppas vi ses! Det är begränsat antal platser, så se till att boka din biljett här så snart som möjligt!

Kram Jannice

Bilder: Vackra pressbilder från Slettvoll’s utomhussortiment 2017.

.

.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00