Det är ingen vanlig dag….

min födelsedag!

… nej det är ingen vanlig dag för det är ju min födelsedag!!! Underbart! Imorse blev jag uppvaktad med frukost på sängen, blommor, paket och ballong. Så glad över att vara hemma igen med familjen efter dagar på spa och yogaretreat. Nyttigt det där med egentid och att få längta, men också så underbart att bli återförenade igen.

Ikväll blir det kalas med mamma och pappa som kommer och firar med oss. God thai-mat (födelsedagsbarnet får alltid önska maten) och tårta! Och så litta bubbel till det.

42 är det nya 30 visst?! Och nej, jag vill faktiskt inte tillbaka till 20-25, jag trivs bra där jag är. Det blir bättre med åren, inte sant? Här tror jag att jag skulle kunna stanna ett tag. Man blir liksom tryggare i vem man är, och vad man gör. Och lättare att skita i vad folk tycker och tänker och följa sitt hjärta. Även om det fortfarande är svårt att säga nej till saker utan att förklara sig med kilometerlånga meningar, få dåligt samvete, och att ta på sig andras reaktioner till det, men jag jobbar på det. Är det kanske vid 42 års ålder det händer?

Stor kram på er och fin start på veckan! Spring is in the air, jag har blivit ett år äldre och känner mig utvilad! Idag är en bra dag, och jag önskar ni får känna detsamma!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

,