ANNONS

Kolla in NYHETEN på bloggen – Add Simplicity har blivit med Shop!

/

Inred i grått och beige

grått beige

Jag får mycket frågor kring huruvida man kan inreda grått tillsammans med beige och brunt! Absolut. För det första är det ursnyggt och för det andra så är det beige och bruna nyanser som ger balans till ett annars grått, vitt (och ibland svart) hem. Den jordande kulören jordar, det ljusa grå och vita är tillhör metallelementet och det svarta, vatten.

grått beige sovrum

Ovan ser ni ett sovrum i fin balans i bohemisk stil. Se bara var den värmande ökensandfärgen på täcket ger till övrig inredning. (Läs om kryssen nedan).

grått beige 1

Även färgen i träslag kan ge den här värmande känslan. Här har vi ett exempel när den bruna kulören förekommer i barstolar, till det grå och vita köket. Tänk vilken skillnad det hade blivit om stolarna hade varit blankt vita eller svarta. Nu blir det istället ett fint komplement till övrig inredning och vi får nu även jordelementet att representeras i rummet.

NYTT PÅ BLOGGEN!

add-simplicity-shopping-svart

Och så nyheter på bloggen kära läsare!! Som ni ser nedan (och ovan) bjuder jag på några fina köptips i den så trendiga bruna färgskalan. Alla tillhör för övrigt jordelementet. Jag förbättrar nu min blogg genom att erbjuda en Add Simplicity Shop med utvalda favoriter, tips och direktlänkar till köp (adlink).

° Antingen klickar du på produkten i kollaget nedan som tidigare och du kommer in i min Shop, och kan direkt köpa produkterna.

° Eller så trycker du på krysset i bilden ovan (för musen över bilden så dyker de upp). Då ha jag valt ut någon liknande produkt eller samma produkt, som skapar stilen du ser på bilden. OBS! Det kommer inte vara bilder med bara massa kryss här i bloggen nu, utan då och då kommer jag bjuda på detta (gjorde förslag med många nu för att ni ska förstå). Harmoni ska fortsätta råda, men på ett snyggt informativt och förenklat sätt för er.

° Du kanske också har sett den lilla shoppingkassen som följer med när du läser min blogg. Klickar du på den kommer du in i min shop! Shoppen håller jag på att utveckla, men såklart går det att shoppa redan nu. Det kommer in nytt hela tiden och nya kategorier som inte öppnats upp ännu. Här kommer jag erbjuda er utvalda produkter, möbler, inredningsdetaljer och annat smått och gott som jag tycker om, som hjälper till att skapa ett hållbart och balanserat hem i harmoni men också ting för såväl kropp som själ. Allt hänger samman. Så gillar du min stil och mitt tankesätt, hoppas jag min shop kommer falla dig i smaken!

°°°°°°°

I min shop betalar du säkert med Klarna och du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt, och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte nöjd. Oavsett vad du handlar, kommer allt på samma köp, även om leveranserna kan komma i olika paket. Vid frågor mejla support@tipser.com eller ring kundtjänst 08-410 344 60.

°°°°°°°


Cool down with brown

Ha en fin dag!

Kram Jannice

Bilder: Pinterest, Kollage shop: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

8
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00