Inspiration sovrum i lugn och fräsch färgskala

Inspiration sovrum med budgetalternativ

Skärmavbild 2017-03-01 kl. 12.09.13

Första april idag! Jihooo så härligt. Se upp så ni inte blir lurade bara, hehe.. I och med att våren kommer i antågande vill vi gärna ha svala fräscha sovrum. Här är en moodboard som jag gjort åt en kund. Den passar lika bra i det nybyggda moderna hemmet som i sommarstugan. En mix av designklassiker och budgetalternativ.

Här kan du hitta produkterna:

Överkast från Ellos. Gant påslakan. Cato golvlampa, Mio. Snö byrå från Rum21. Sänggavel, Jysk. Gatto bordslampa, Rum21. Matta Vallöby från Ikea och slutligen sängbord Furniturebox (såg att det nu är nedsatt med 35% rabatt).

Önskar er en fin lördag! Här bär det av mot Göteborg med hela familjen. Imorgon blir det Feng Shui och trädgård på Radisson Blu Riverside och jag passar på att ta med hela familjen för en weekend. Vill inte vara ifrån mina guldklimpar för mycket. Så det här kommer bli en superhelg, och så får barnen tid för lite kusinmys också. Två flugor på smällen…

Ses i Götet!

Kram Jannice

Bildkollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

I detta inlägg förekommer Adlinks.

.

.

 

 1. skriver:

  Hej Jannice,
  Vad fin blogg du har med många bra tips! Jag verkligen upskattar de! Jag undrar om man vill ha ett sovrum i aktivfärgskala till eksempel lila gardiner, är det för mycket att välja en matta i lila färg också? Väggfärg är vitt och sänggavel är grått. Tack!

  1. Kan ju välja en ljusare ton på matta.. så de går ton i ton inte exakt samma lila. kram

 2. Å tack Jannice! Där hittade jag just överkast till min skatt <3
  Mattan köpte jag just den lilla varianten av till vårt gästrum, den stora har vi under matbordet. Mycket fin matta med fin kvalité och kanonpris! = )
  Hoppas ni har en toppenhelg!
  Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..