ANNONS

Inspiration sovrum i lugn och fräsch färgskala

/

Inspiration sovrum med budgetalternativ

Skärmavbild 2017-03-01 kl. 12.09.13

Första april idag! Jihooo så härligt. Se upp så ni inte blir lurade bara, hehe.. I och med att våren kommer i antågande vill vi gärna ha svala fräscha sovrum. Här är en moodboard som jag gjort åt en kund. Den passar lika bra i det nybyggda moderna hemmet som i sommarstugan. En mix av designklassiker och budgetalternativ.

Här kan du hitta produkterna:

Överkast från Ellos. Gant påslakan. Cato golvlampa, Mio. Snö byrå från Rum21. Sänggavel, Jysk. Gatto bordslampa, Rum21. Matta Vallöby från Ikea och slutligen sängbord Furniturebox (såg att det nu är nedsatt med 35% rabatt).

Önskar er en fin lördag! Här bär det av mot Göteborg med hela familjen. Imorgon blir det Feng Shui och trädgård på Radisson Blu Riverside och jag passar på att ta med hela familjen för en weekend. Vill inte vara ifrån mina guldklimpar för mycket. Så det här kommer bli en superhelg, och så får barnen tid för lite kusinmys också. Två flugor på smällen…

Ses i Götet!

Kram Jannice

Bildkollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

I detta inlägg förekommer Adlinks.

.

.

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00