ANNONS

Hotellmys på Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg

/

Hotellmys på Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg

Radisson_Blu_Riverside_Hotel,_Lindholmen,_Gothenburg,_Sweden

I helgen föreläste jag ju på Radisson Blu Riverside Hotel och tog samtidigt med mig familjen på en liten weekend. Hur läcker är inte fasaden på detta hotell? Flyter in vackert med naturen och himlens alla olika färger. Från den gråaste dag till den vackraste blå himmel. Extra plus från Feng Shui konsulten att fasaden är rundad och ger ingen vass chi mot gästerna eller närliggande grannhus.

IMG_9240

Den här gången tog jag med mig hela familjen! Så mysigt med en weekend ihop när man är van att resa själv. Vi fick ett stort härligt rum, med fruktfat, kakor, godispåsar och dricka när vi kom! Ni kan tro barnen älskade det (ja mamma och pappa med)! Och fin utsikt blev det också, längst upp på elfte våningen bodde vi. Hua!

IMG_9241-1

På kvällen hade vi bokat bord på prisbelönta Cuckoo’s Nest, restaurangen tillhör hotellet. Tur vi bokade kan jag säga för det var fullsmockat med folk. OCH så underbart god mat vi fick! Rakt igenom, från förrätt till efterrätt och torsken var bland det godaste jag någonsin ätit!

IMG_9241-1

Efter god frukost drog vi iväg till kusiner. Solen sken och det blev fotboll i trädgården och gofika! Sedan dags för mig att åka in till hotellet igen för ett spännande möte med ett företag.

IMG_9228

Vid 16 var det dags för Feng Shui och trädgårds föreläsningen. Det blev en sådan lyckad kväll, med härliga människor, god mat och många trevliga möten som vi avslutade till bords med ytterligare en smarrig torskrätt och andra delikatesser.

föreläsning jannice w

Tusen tack Radisson Blu Riverside Hotel för att jag fick husera hos er och tack för alla som kom på föreläsningen. Nu väntar Helsingborg och Radisson Blu Metropol Hotel på torsdag och det ska bli superkul att avsluta min trädgårdsturné på detta nya läckra hotell som för övrigt finns i min hemstad!

Ha nu en riktigt fin start på denna vecka. Här skiner solen och jag tror jag ska ta mitt eftermiddagskaffe på trappen. Finns det någon skönare sittplats än på en trappa? Nix! Mer trappor åt folket!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00