ANNONS

Jag frontar senaste numret av Villatidningen

/

Villatidningen Jannice Wistrand, årets inredningsbloggare Add Simplici

IMG_9242-1

Efter min vinst som Årets Inredningsbloggare 2017 på Elle Decoration Swedish Design Awards, har det minst sagt hänt mycket. Tidningsintervjuer, föreläsningar, samarbeten, erbjudanden och andra roliga uppdrag som ni får veta lite mer om senare i år. Först ut var Villatidningen som bokade ett reportage närmare bestämt 8 timmar efter utnämningen. Haha…

villatidningen jannice wistrand

Tidningen görs i 1 miljon upplagor och man har fint sällskap av profiler som Michael Nyqvist, Ann Lundberg, Fredrik Kempe och Danyel Couet så det är minst sagt en fin marknadsföring. För er som inte fått hem tidningen i brevlådan, här kan ni läsa hela intervjun med mig och kika på bilderna.

IMG_4035

Fin torsdag till er alla. Idag blir det fotojobb för Ikea och ikväll blir det avslutande föreläsningen i Feng Shui och trädgård här i Helsingborg!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add SImplicity och Camilla Bengtsson

,

.

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00