ANNONS

Milanomässans snyggaste?

/

Milanomässan 2017

Hade gärna hängt i Milano och strosat runt bland allt vackert. Jag fick faktiskt en inbjudan till Smegs event med Dolce Gabbana. Som småbarnsförälder finns det så mycket annat som är viktigare just nu så jag fick helt enkelt tacka nej. Men jag blir lite full i skratt när jag som älskar glamour och elegans, tackar nej till en sådan resa. Det hade jag aldrig gjort för 10 år sedan. Men man är inte sämre än man kan lära sig att kroppen inte klarar av hur mycket som helst. Att vara mamma är det viktigaste just nu. Man kan inte vara överallt, och var är väl en bal på slottet?!

Skärmavbild 2017-04-05 kl. 13.57.54

Nog om det. Milanos snyggaste stol måste väl ändå vara den här Chair no 0 for Thonet av designteamet Front. Magiskt snygg om ni frågar mig och vilka materialval! Lovely!

Skärmavbild 2017-04-05 kl. 13.58.05

Även den här som Front gjort Loop Chair for Qeeboo går ju inte av för hackor den heller. Jag fick förmånen att jobba med Front tjejerna när jag började sköta Höganäs Keramiks sociala medier för 7 år sedan. Inspirerande och otroligt begåvade ladies.

Nej nu ska jag lämna små sötisar på förskolan. Idag kan ni tro de är söta. Påskfest väntar så jag har både en påskhare och en liten påsk kärring med mig i bilen. Naaw….

Kikar in lite senare med en fin skrivbordslösning. Perfekt till kontoret eller barnrummet.

Kram Jannice

Pressbilder från Front

.

.

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00