En fin skrivbordslösning till kontoret eller barnrummet

skrivbord smart och snyggt

blogg SKrivbord

Det har var väl en ursnygg lösning på skrivbord!? Använd Ikeas förvaringshurts Alex (förövrigt nersatt i pris såg jag nu) och välj sedan en snygg ”tunnare” stenskiva, alternativt en svartmålad (matt) mdf skiva för ett billigare alternativ.

Snyggt att mjuka upp arbetsplatsen med rund formade stolar och värmande  valnötsträ.

BLogg skrivbord coco lapine

Jag brukar inte vara den som förespråkar att placera skrivbord så att man sitter inåt och tittar in i väggen. MEN jag säger som alltid, det beror på. Har man överblick över rummets fönster och dörrar är det inte några problem. Det väsentliga är att den som sitter där ska känna sig trygg.

Ha nu en fin eftermiddag!

Kram Jannice

Bilder: Pinterest

.

,

 

  1. Ganska exakt sådär har vi hemma nu! Med Alex och en vägg framför. Vi har dock ingen annan stans att ställa skrivbordet på men ett fönster bredvid! På ett sätt gillar jag att ha väggen framför, det hjälper mig lite att koncentrera mig när det inte finns så mycket annat att sväva iväg och kolla på!

    1. Det viktigaste är mer vad dörren sitter, så du inte har den i ryggen , kan kännas obehagligt. MEn det vikitgaste är att du triv,kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..