Påskafton och tidig morgon…

påskdekoration

Påskafton och här börjar den lugnt. Tände kaminen, lite ljus och satte mig i allrummet med lite tidningar innan resten av familjen vaknat. Så här kommer en mobilbild i detta nu.

Idag står det fotbollsträning för grabbarna i familjen på schemat och under tiden hade jag tänkt att jag och Tullan skulle tvätta och packa ner vinterkläderna och ta fram vår-och sommarjackorna OCH skorna. Gud så härligt! Tja nu får det vara slut på kyliga dagar. Nu kör vi maxad vår tycker jag.

På bordet står Cooee fantastiska vas i rökfärgat glas som jag blev betuttad i redan på Formex. Nu förgyller den blommorna, och blommorna den, på soffbordet i vårt vardagsrum. Like på den, som blev ett fint minne och present till mig efter föreläsningarna jag gjorde på Formex mässan.

Här ser ni tonen på min vas. Lite svårt att visa i bilden ovan när den står på svart bord (har bara svarta bord här hemma, haha). Men den är så fantastisk vacker i sin rökbruna färg, tunna glas, mjuka form och perfekta lilla hål för att hålla upp en bukett. Här finns den att köpa för dig som är sugen.

Önskar er den finaste av lördagar och hoppas solen skiner på er.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity