ANNONS

Gårdagen i bilder från Sveriges Radio till Vallastaden i Linköping

/

Sveriges radio p4 jannice wistrand addsimplicity och vallastaden

Image-3

Torsdag och tillbaka på kontoret igen. Gårdagen var minst sagt intensiv med biltur på 72 mil från 5.30 och hemma 12 timmar senare. Via Jönköping där jag besökte Sveriges Radio P4.

sveriges radio p4

Mer om intervjun kan du läsa här och där finns det också direktlänkar till olika klipp. Vill du lyssna på hela inlägget är det sista halvtimman mellan 9-9.30 som du får spola fram till (19 april).

Efter det bar det iväg till Vallastaden i Linköping. Jag har nämligen fått det ärofyllda uppdraget att inreda en av utställningslägenheterna på deras bomässa som går av stapeln 2:a september.

Nedan ser ni lägenheten jag ska inreda. Temat på min lägenhet är ”framtidens boende för funktionshindrade”. Att integrera deras bostäder i vårt samhälle och att med färg, form och material inreda för välmående och välbefinnande! Med funktion och kostnadseffektiva medel är mitt mål att skapa en oinstitutionell miljö där harmoni och trygghet är ledorden.

Mycket av inspiration, kunskap och fakta hittar jag hos Elaine Eksvärd och mamas kampanj #intesåkonstigt Är så pepp att få ta tag i det här och jobba med något så betydelsefullt. Idag finns det redan en hel del hjälpmedel som underlättar för funktionshindrade , men jag tror att det finns mer att göra som kan berika deras liv. Genom färg, form, material, möblering och integration. Yes!

Image-2

Det blev rundvandring och filminspelning. Och om någon undrar var hjälmen och västen kommer ifrån är det Chanel, och stövlarna är Louboutin. Haha…

Nej nu ska jag lägga i en extra växel här på kontoret. Imorgon är jag ledig och ska packa och fixa inför Madrid. Så härligt det ska bli! Men först gäller det att jobba undan en massa jobb fram till onsdag nästa vecka. Pjuh!

Sköt om er och ha en fin torsdag!

Kram Jannice

Bild 1,3: Jannice Wistrand, Add Simplicity och bild nr 2 David Westh, Sveriges Radio

.

.

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00