ANNONS

Tips på hur du inreder du under snedtak

/

Addsimplicity jannice wistrand inredningsblogg

blogg slettvoll_covent_scott

Många är vi som har snedtak i våra hem. Ofta är det svårt att inreda dessa utrymmen. Ett bra tips är att skapa ett ”altarbord” för vackra stilleben. Placera dina favoritprylar och låt platsen få liv genom belysning och någon växt eller blombukett.

blogg slettvoll_fat_boks

Höjden på möbeln bör harmoniera med snedtakets höjd. Alltså inte för högt för då gör det att rummet känns mindre och ihoptryckt. När du jobbar med att bygga ett stilleben, tänk på en vykortsbild över ett landskap. Börja med det högsta längst bak, och jobba dig framåt. Att något står i vägen framför något annat kan bara bli mer intressant och kanske syns helheten istället från en annan vinkel? Detta tillsammans ger mer liv, än om allt hade stått uppradat. Nedan har jag gjort ett kollage med köptips från min shop som hjälper dig på vägen.

Fixa stilen snedtak

Skärmavbild 2017-04-20 kl. 14.02.54

Fixa stilen – snedtak:

add-simplicity-shopping-svart

Hitta stilen – snedtak

°°°°°°°

I min shop betalar du säkert med Klarna och du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt, och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte nöjd. Oavsett vad du handlar, kommer allt på samma köp, även om leveranserna kan komma i olika paket. Vid frågor mejla support@tipser.com eller ring kundtjänst 08-410 344 60. 

°°°°°°°

Fin fredag till er alla och trevlig helg! Här ska det packas, lackas naglar och läggas ansiktsmask.

Kram Jannice

Bilder: Slettvoll.

.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00