Tips på hur du inreder du under snedtak

Addsimplicity jannice wistrand inredningsblogg

blogg slettvoll_covent_scott

Många är vi som har snedtak i våra hem. Ofta är det svårt att inreda dessa utrymmen. Ett bra tips är att skapa ett ”altarbord” för vackra stilleben. Placera dina favoritprylar och låt platsen få liv genom belysning och någon växt eller blombukett.

blogg slettvoll_fat_boks

Höjden på möbeln bör harmoniera med snedtakets höjd. Alltså inte för högt för då gör det att rummet känns mindre och ihoptryckt. När du jobbar med att bygga ett stilleben, tänk på en vykortsbild över ett landskap. Börja med det högsta längst bak, och jobba dig framåt. Att något står i vägen framför något annat kan bara bli mer intressant och kanske syns helheten istället från en annan vinkel? Detta tillsammans ger mer liv, än om allt hade stått uppradat. Nedan har jag gjort ett kollage med köptips från min shop som hjälper dig på vägen.

Fixa stilen snedtak

Skärmavbild 2017-04-20 kl. 14.02.54

Fixa stilen – snedtak:

add-simplicity-shopping-svart

Hitta stilen – snedtak

°°°°°°°

I min shop betalar du säkert med Klarna och du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt, och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte nöjd. Oavsett vad du handlar, kommer allt på samma köp, även om leveranserna kan komma i olika paket. Vid frågor mejla support@tipser.com eller ring kundtjänst 08-410 344 60. 

°°°°°°°

Fin fredag till er alla och trevlig helg! Här ska det packas, lackas naglar och läggas ansiktsmask.

Kram Jannice

Bilder: Slettvoll.

.

 

 1. Hej Jannice
  Tack för en otroligt inspirerande blogg!
  Jag tycker att det är väldigt spännande och fascinerande med Feng shui och vill lära mig mer, jag undrar om du kanske skulle kunna berätta om vad sha chi är i ett inlägg?
  Det skulle vara jätte givande och lärorikt att få det berättat från dig som är så kunnig.

  Ha en fortsatt bra fredag och trevlig helg

  Soliga hälsningar,
  Nathalie

 2. Malin skriver:

  Hej, tack för en mycket bra blogg! En fråga gällande sk ”gamla” energier (som finns kvar i väggarna t ex, när man flyttar in. Hur kan man tänka där? vi har gjort om mycket själva med ommålning färg och nya tapeter. Har du fler ”renande” tips? Stort tack på förhand.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..