Idag kan ni läsa mer om mig i Ikeas Livet hemma

Ikea livet hemma addsimplicity årets inredningsbloggare

Ikea Addsimplicity FÄRLÖV 1

I samband med min vinst som ”Årets inredningsbloggare” ville Ikea Livet hemma göra en intervju med mig. Här kan du läsa intervjun och både se och läsa om vilka som är mina Ikea favoriter här hemma! Ovan ser ni en, Ikeas Färlöv som jag köpte för en del av presentkortet som jag vann.

Idag bär det av hemåt igen, mot Sverige. Saknar mina små och det ska bli härligt att pussa på dem igen. Men jag och mamma har haft fantastiska dagar här i Madrid. Denna stad är så genuin, vacker och härlig på många sätt. Det var andra gången vi var här tillsammans och det blir bara bättre för varje gång. Och så har vi ju haft makalöst roligt mamsen och jag. Jag är så glad och tacksam över att vi har så fin kontakt och att vi gör våra resor tillsammans.

Fin tisdag till er alla och kika nu in och läs om mina Ikea-favoriter. Nu blev jag nyfiken på, vilka är dina?

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand för Ikea Livet Hemma (assistent Emelie Nilsson och Fanny Hulterström).

,

,

 1. Cecilia skriver:

  Hej!
  Tycker om färgen på väggarna. Vilket märke & kulör är det?
  Ser även att du valt grått på fönsterkarm & altandörr. Är det samma märke & kulör som inomhus?
  Mvh,
  Cecilia

 2. Hej! Helt underbar blogg du har, kollar den dagligen, o har fastnat för dina färger o stil totalt. 😊 Jag undrar, den runda svarta stora spegeln ovanför eldstaden, var har du köpt den? Sett den på flera av dina sidor men inte hittat inköpsstället.
  O sen undrar jag om man kan anlita dig, pris o om du då åker till bl a Västerås också. Vi har nyligen flyttat till hus o vill inreda det fint (stilen o färgerna som du valt i många rum). Ha en härlig dag o vecka!

  1. Den är från PB home. Finns inte längre. Men likanande har mio.
   Jag tar tyvärr inte uppdrag just nu. har inte tiden. kram

 3. Pia skriver:

  Hej!
  Måste fråga, svarta lampan på sängbordet, var hittar jag den?

 4. Hej Jannice,
  Tack för dina fina bilder du publicerar. Det är alltid lika inspirerande att läsa din sida. Den svarta bordslampan i reportaget tycker jag är fantastisk. Finns den att köpa hos dig eller var kan jag hitta den?
  Ha en trevlig dag:)
  Lena

  1. Hej!

   Tack snälla du. Den har jag köpt hos vacker vardag i brantevik. kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..