ANNONS

Idag kan ni läsa mer om mig i Ikeas Livet hemma

/

Ikea livet hemma addsimplicity årets inredningsbloggare

Ikea Addsimplicity FÄRLÖV 1

I samband med min vinst som ”Årets inredningsbloggare” ville Ikea Livet hemma göra en intervju med mig. Här kan du läsa intervjun och både se och läsa om vilka som är mina Ikea favoriter här hemma! Ovan ser ni en, Ikeas Färlöv som jag köpte för en del av presentkortet som jag vann.

Idag bär det av hemåt igen, mot Sverige. Saknar mina små och det ska bli härligt att pussa på dem igen. Men jag och mamma har haft fantastiska dagar här i Madrid. Denna stad är så genuin, vacker och härlig på många sätt. Det var andra gången vi var här tillsammans och det blir bara bättre för varje gång. Och så har vi ju haft makalöst roligt mamsen och jag. Jag är så glad och tacksam över att vi har så fin kontakt och att vi gör våra resor tillsammans.

Fin tisdag till er alla och kika nu in och läs om mina Ikea-favoriter. Nu blev jag nyfiken på, vilka är dina?

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand för Ikea Livet Hemma (assistent Emelie Nilsson och Fanny Hulterström).

,

,

8
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00