Prisvärda krukor

krukor till bra pris

kruka shop

När jag visade denna krukan för några år sedan fick jag massa frågor var man kunde hitta den. Den sålde slut fort men nu har jag hittat ett substitut för er som aldrig fick tag på någon kruka. De här tycker jag är jättefina i underbara färger, eller i vitt om man hellre önskar det.

Min shop är nog ny för de flesta, men tanken är att du enkelt ska kunna shoppa vackra saker till ditt hem direkt i min blogg. Krukorna går helt enkelt att klicka hem här, utan att du behöver lämna sidan. Bekvämt va?!

Jag erbjuder nu inte bara inspiration kring inredning utan även en shoppingfunktion som gör att ni enkelt kan hitta de produkter jag rekommenderar eller likvärdiga. 

add-simplicity-shopping-svart

Krukor

°°°°°°°

I Add Simplicity shop betalar du säkert med Klarna och du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt, och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte nöjd. Oavsett vad du handlar, kommer allt på samma köp, även om leveranserna kan komma i olika paket. Vid frågor mejla support@tipser.com eller ring kundtjänst 08-410 344 60. 

°°°°°°°

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

.

,

 

 

 

LOADING..