Njut av vad naturen har att erbjuda – frossa i kvistar och blommor

ta in naturen i din inredning.

kvistar grenar

Det kan låta som en klyscha men att ta in naturen i sin inredning är det absolut enklaste och billigaste tips jag kan ge er för att skapa energi till ert hem.

Just nu är naturen makalöst vacker. Det beror såklart på vart man bor i vårt avlånga land, men att plocka ett knippe med vitsippor på väg hem från jobbet. Några tulpaner från trädgården, eller en kvist från äppelträdet gör gott får både själ och hem.

Jag tycker också det är makalöst vackert men olika sorters gräsvippor som jag såg på väg hem från jobbet förra veckan, allt behöver inte vara blommande. Låt kreativiteten flöda och skippa fredagsbuketten denna veckan och utmana dig genom att kreera din egna från naturen.

Oavsett, ta för vana att ta in naturen. En stor gren som blåst ner från ett vackert träd, eller de minsta buketter av pärlhyacinter. Allt är lika välkommet och skapar en härlig och trivsam känsla till ditt hem.

Nu ska vi ner på frukostbuffén här. Ljuvlig värme, ljumma vindar och god mat. Vad mer kan man begära? Glada barn har vi också, som får äta vad de vill till frukost. Behöver jag säga att det blivit en och annan pannkaka med nutella. Är det semester så är det. Hehe… Happy children, happy parents! Och som alltid det viktiga citatet – happy wife, happy life, hehe!

Kram på er,

Jannice

Bild: Pinterest

.

.

 

  1. Emma skriver:

    Jag såg att bilden var från pinterest men jag undrar om du vet var soffan är ifrån?
    Är nämligen på jakt efter en liten nätt soffa och tyckte att denna var super fin!

  2. Härligt att ni har det bra, det är det livet handlar om❤

    Kramizar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..