Min önskelista i maj – mode och inredning

 

 

Måndag och idag åker vi hem från Cypern efter en underbar vecka här. Jag kom på att jag inte bjudit på någon önskelista på länge, så här kommer majs lista.

Hur länge kan man tänka på en mega korall i keramik? Har drömt om den sen jag såg den på Radisson Blu för 5 år sedan. Den hade suttit som en smäck på fönsterkarmen där hemma. Solglasögon från Marc Jacobs som jag var så nära att köpa om damen på Köpenhamns flygplats varit lite trevligare. En ny blå klassisk skjorta att dressa upp och dressa ner i sommar står på min önskelista, liksom dessa sköna sneakers och ett guldigt lack som lyfter brännan.

En ursnygg drinkvagn till allrummet, och koppar! Fler koppar åt folket, säger jag. För visst är det väl en härligare känsla att dricka i kopp än mugg? Bara jag? Iaf ska det investeras i någon vacker skapelse här hemma. Vi har bara en variant på muggar så att uppdatera med ett gäng nya koppar vore inte fel. Och så vattenkannan med stort V. Med den här kommer man väl ihåg att vattna växterna? Eller? Ursnygg!

Mer info om produkterna och var du kan köpa dem får du om du klickar på bilderna i min moodboard.

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

Bildkollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity. Kollaget innehåller adlinks.

,

,

 

  1. Åsa skriver:

    Roligt med önskelistor. Har själv börjat lite smått med önskelistor för dom olika årstiderna, mina är dock ej så dyra men ändå en kul grej. Välkomna hem❤ Kramizar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..