ANNONS

Fixa den klassisk eleganta stilen där blå toner genomsyrar inredingen

/

bild

lagerlings 8

Hittade de här underbara bilderna när jag höll på att rensa mina dokument i datorn. Så makalöst vackert. Fullkomligt älskar golvet. Är det något jag skulle vilja göra här hemma så är det att lägga in nytt golv i hall och kök, och då kan jag säga, hade ovanstående golv varit det självklara valet.

lagerlings 9

lagerlings 3

lagerlings 4

lagerlings 6

Palmer is da shit! Det blir genast så skönt avslappnat och lite kolonial känsla om man får in en härlig yvig växt i inredningen.

lagerlings 2

lagerlings12

lagerlings13

lagerlings15

Vill du ha tips på hur du fixar stilen till ovanstående inredning? En stil jag kallar klassisk elegant. Då har ni mina köptips här.

Fixa stilen – klassiskt elegant

Jag erbjuder nu inte bara inspiration kring inredning utan även en shoppingfunktion som gör att ni enkelt kan hitta de produkter jag rekommenderar eller likvärdiga.

add-simplicity-shopping-svart

Klassisk elegant

°°°°°°°

I min shop betalar du säkert med Klarna och du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt, och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte nöjd. Oavsett vad du handlar, kommer allt på samma köp, även om leveranserna kan komma i olika paket. Vid frågor mejla support@tipser.com eller ring kundtjänst 08-410 344 60. 

°°°°°°°

Idag är jag åter på kontoret efter att ha varit på skolan igår med sonen. Idag skolas han in själv. Det gick jättebra igår och han älskade det. Många kompisar här i området och ett gäng från fotbollen gör att de redan är en trygg grupp. Något som värmer ett mammahjärta.

Önskar er en fin onsdag!

Kram Jannice

Bilderna är från Lagerlings och objektet är sålt sedan länge.

,

,

1
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00