ANNONS

Veckans kap – prydnadskudde i art deco stil

/

prydnadskudde i art deco stil för budgetpris

prydnadskudde jysk

Hittade dessa Art deco inspirerade kuddar på Jysk när jag letade produkter till ett projekt som jag gör. Ett tips för dig som tycker om den dekorativa 20-talslooken i ditt hem och samtidigt inte vill spendera en förmögenhet på en kudde. Priset? Nersatt till 50 kr mina vänner. Löp och köp! Är det inte billigt så säg?

Kombinera gärna med en enfärgad kudde i sammet för att få en snygg helhet! De här har jag exempelvis i min shop som hade passat bra till.

add-simplicity-shopping-svart

Kuddar i sammet

°°°°°°°

I min Add Simplicity shop betalar du säkert med Klarna
och du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt,
och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte är nöjd.
Oavsett vad du handlar, kommer allt på samma köp,
även om leveranserna kan komma i olika paket.
Vid frågor mejla support@tipser.com
eller ring kundtjänst 08-410 344 60. 

°°°°°°°

Önskar er en fin torsdag! Här rullar det på i ett efter semestern, så det är bara att fortsätta jobba på! Det sämsta med att vara egenföretagare, ingen har gjort jobbet åt en när man kommer tillbaka, allt har bara lagts på hög. Men jag ska inte klaga, vill inte byta bort det för allt smör i Småland. Hehe..

Kram Jannice

,

,

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00