ANNONS

Vilsamt sovrum i grått och ett effektfullt sätt att hänga tavlor på

/

Ett effektfullt sätt att hänga tavlor på

taveltips hänga tavlor addsimplicity

Mörka väggar och svartvit konst, ursnyggt och effektfullt. Men det är inte bara kontrasterna som gör det läckert i denna bild. Även det lite udda sättet att hänga konsten på gör sitt till den lyckade inredningen. Ett tips om du vill följa Feng Shuins rekommendation om att inte hänga konst över sängen. Jobba åt sidan istället och vidare runt hörnet, än ovan sängen. (I denna bild hade jag skippat tavlan som vilar på sänggaveln, opraktiskt.)

Fixa stilen i vilsamt grått

add-simplicity-shopping-svart

sovrum grått med svartvit konst

°°°°°°°

I min Add Simplicity shop betalar du säkert med Klarna och du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt,och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte är nöjd. Oavsett vad du handlar, kommer allt på samma köp,även om leveranserna kan komma i olika paket.Vid frågor mejla support@tipser.com eller ring kundtjänst 08-410 344 60. 

°°°°°°°

Fin lördag till er  alla!

Kram Jannice

Bild: Pinterest

.

.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00