ANNONS

Jag och maken firade bröllopsdag på Hotel Pigalle i Suite Belle

/

Hotel Pigalle Suite Belle

hotel pigalle suite belle

Idag är det vår bröllopsdag! 13 år har vi varit gifta och det är sällan vi är duktiga på att göra något bara jag och maken, men den här gången lämnade vi bort barnen till mormor och morfar och styrde kosan mot Göteborg och checkade in på ett av mina favorithotell, Hotel Pigalle. Ni som läst min blogg en tid vet att jag är en riktig sucker för hotellstilen och att inspireras av olika hotell är det bästa jag vet. Så denna gången hade jag bokat in oss på Suite Belle som är ett nytt koncept och som är känt för att ha allt! Och det kan man lugnt säga!

Ojoj.. vi hade en hel lägenhet för sig själv, med butik inne på rummet (det ni ser i bokhyllan) Där hade en personal shopper plockat ut saker, och kläder i våra storlekar som man i lugn och ro kunde prova, klämma och känna på under sin vistelse och om man ville köpa med hem. Vi hade en privat bartender och en privat kock på rummet. Så vi fick avnjuta en fantastisk avsmakningsmeny vid matsalsbordet i suiten, samtala i lugn och ro och bara rå om varandra. Lyx för småbarnsföräldrar. Det fanns också en vin och champagnebar på rummet med de mest fantastiska viner…

IMG_0880

IMG_0950

Känns som jag lätt kunde vänja med vid att ha det så här jämt. Haha… Liksom gjord för denna dekadenta stil. Och om man ville låna ett par Louboutin skor för kvällen gick det också bra.

IMG_1038

Jag hade fixat så att maken fick massage på rummet som en extra bröllopsdagspresent. Medan jag provade kläder och satt och lackade naglarna vid sminkbordet med ett utav Tom Ford lacken som hotellet valt ut. Som sagt man behövde inte gå utanför dörrarna om man inte ville det.

IMG_1039

Och ut på stan det ville vi ju! Hotellet hade ordnat så jag fick personal shopping på NK. En ursöt och duktig tjej som hette Elin tog fram snygga kläder och gav mig tips och idéer kring hur jag skulle komplettera min garderob. Vilken lyx!

IMG_1040

Vi passade också på att sätta oss och äta lunch på Brasseri Lipps härliga uteservering. Där satt vi länge och pratade över ett glas vin, åt smarrig dagens och solade våra näsor.

pigalle göteborg stad

Att vi prickade in rätt helg är ju galet härligt och Göteborg visade sig verkligen från sin bästa sida, med fantastiska parker, härlig shopping och underbara uteserveringar.

En helg för kärleken helt enkelt och för att fylla på energi. Ett resemål och tips jag verkligen rekommenderar om ni vill njuta av extra allt. Det här finns verkligen ingenstans i Sverige och som gammal marknadsförare och som livsnjutare bara älskar jag konceptet.

IMG_1042

Om det blev shopping från rummet. Det kan ni tro! Den där ursöta klänningen från Jumperfabriken och svarta klassiska pumps från Tiger som jag har på mig ovan, fick helt enkelt följa med hem när vi checkade ut från hotellet. Nu är jag kittad för såväl sommar som höst.

Fin start på denna sista majvecka till er alla! SISTA?! Vad hände liksom?? Maj som är min favoritmånad är över… Nu hoppas vi på en varmare juni där tiden går något långsammare.

Kram på er alla!

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

4
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00