Perfekt till lilla gästtoaletten, i sovrummet eller varför inte i sommarstugan?

badrummet, i sovrummet eller varför inte i sommarstugan?

ellos addsimplicity

Sitter och kikar på inredning åt min lägenhet i Vallastaden, Linköpings bomässa i september och hittade denna praktiska förvaring. Perfekt till den lilla gästtoaletten, badrummet, i sovrummet eller varför inte i sommarstugan? 3 flugor på en smäll. Spegel, hylla och massa krokar!

Du hittar den hos Ellos här (adlink).

Nu ska jag ner mot stan. Idag är det mötesdag hela dagen. 3 stycken ska avklaras. Vi börjar första med Katarina! Ååå detta är det roligaste projektet jag gör just nu! Tjihoo vad jag vill sätta igång.

Kram på er och fin torsdag till er alla!

Jannice

,’

,

 1. Jag tänker på framförallt de platser i Sverige där det knappt finns barrträd eller snö.
  Dessa blir platser blir otroligt gråa och kan inte innehålla så många element?

  Men jag kan inget om feng shui alls bara en tanke jag fick, vore kul att höra vad Jannice säger.

  1. Sedan kan ju elementen finnas i material och form också. men precis det är så, därför bör man hitta så mkt städsegröna växter som möjligt.

 2. Jag kom på en sak när jag satt och kollade på naturbilder och att jag läst att feng shui handlar om att återskapa naturen och dess element. Kan vinterdepression, nedstämdhet och att vi i vår mörka vinter länder blir låga, bero lite på detta?
  Jag menar att då finns det ju bara grått i vår natur, inga färger alls, ingen värme mm.
  Bara något jag kom att tänka på 🙂

  1. Hej Ellinor! – Jag har haft samma funderingar som du: kan en skrikig solnedgång i Karibien vara lika ”feng-shui” som en dimmig dag i Skandinaviska fjällen. Svaret måste bli JA, ifall detta handlar om endast _balans_: starka söderländska element mot varandra / sköra dimmiga lätta nordiska element mot varandra. Jannice får rätta till, om detta inte stämmer…

 3. Så spännande att få se vad ni två har kokar ihop tillsammans😁😁 Två fantastiska tjejer med super stil 365 dagar om året!!! Längtar redan.
  Kramizar Åsa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..