Sicken pärla, magiskt vackert jag tror jag flyttar in

Hg

Detta hus har väl slått alla former av rekord på hemnet, i visningar, klick, omnämnande i sociala medier, och det vore tjänstefel att inte visa bilder från denna pärla till hus som faktiskt ligger på vägen till mina föräldrar.

Det är duktiga Robin Berkhuizen (följ honom på instagram) som säljer sitt hus. Tänk vad mycket hus och trädgård man får för strax under 5 miljoner kronor.

Hihi det är väl vad en parkeringsplats kostar om året i Stockholm, fniss.

Alltså jag tror jag flyttar in. Tänk att blicka ut mot denna fantastiska innegård?!

Svart, värmande brunt, krispigt vitt och blomstrande grönska till det. Feng Shui at its best.

Ja med dessa harmoniska bilder (från Fastighetsbyrån, finns fler här), laddar jag själv upp till det motsatta. 12 barn kommer på barnkalas i 3 timmar och väderprognoserna lovar ösregn så vi får troligtvis ha hela kalaset inomhus. Jodå så att….

Fin söndag till er alla!

Kram Jannice

,

,

  1. Jag fick tyvärr ingen myskänsla alls. Alldeles för trist trädgård med all denna stenläggning – hua! Kanske beror min känsla för huset på hur det presenterades. Det var ju väldigt litet som visades från insidan, nästan samma bild ur olika vinklar… Kan glädja dig med att jag inte kommer att konkurrera med dig! 😉 /Siv

  2. Hej,
    Behöver lite rådgivning å hoppas på hjälp…
    Vi har ett litet rött torp med vita knutar. Ska glasa uteplatsen med grå ramar runt glasen. Vilka stuprör hade du rekommenderat? Svarta eller zinkfärgade?
    /C.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..