I annonssamarbete med ADLIBRIS

Det här ska jag ta mig tid till i sommar….

Adlibris paketpris 3 böcker för 149 kr

adlibris 3 ljudböcker lyssna addsimplicity

Ja jag vet…jag har nyligen haft semester men just nu har jag så mycket som ska fixas innan jag kan ta ledigt att jag idag drömmer mig bort till kommande semesterstunder!

Jag har nämligen fått möjligheten att ladda ner 3 ljudböcker från Adlibris för endast 149 kr. Så jag ser så fram emot att få sätta mig i lugn och ro och lyssna till berättande röster som hjälper mig koppla av med historier som berör.

adlibris 3 ljudböcker addsimplicity regn

När regnet smattrar på fönsterrutan, kurar jag ihop mig, tänder kaminen och lyssnar till ”Toner i natten” av Jojo Moyes. Med en varm kopp kaffe i handen, utsikt över trädgården och ett smarrigt bakverk blir avkopplingen total.

adlibris 3 ljudböcker addsimplicity 3

Eller när barnen gått och lagt sig, få sätta sig på terrassen en ljummen sommarkväll, med en pläd över axlarna och något gott i glaset. Sjunka ner och lyssna till Alex Schulmans röst när han läser sin egna bok ”Glöm mig”. Jag har tidigare läst hans bok om sin pappa och ser nu fram emot att beröras av hans historia om sin relation med sin mamma.

adlibris 3 ljudböcker addsimplicity

En solig dag nere på stranden, med utsikt över plaskande badande barn, liv och rörelse, lyssnar jag helst till Malin Wollins bok, ”Till min dotter”, som nog både bjuder på en hel del skratt men också tårar.

3 böcker jag ser fram emot att lyssna på under sommaren 2017. Och vet ni vad det bästa är? Att nu har även du chansen att ladda upp dina favoriter till ljudböcker. Adlibris har nämligen ett erbjudande fram till 30:e juni där du kan köpa 3 ljudböcker för endast 149 kr!!

Hur bra?

Du hittar erbjudandet här!

Önskar er en fin dag och hoppas solen skiner på er!

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity i samarbete med Adlibris.

,

,

 

LOADING..