Ny podd med Althin Wistrand

Vi startar en podd!

althin wistrand podd

Äntligen kan vi berätta om vårt projekt – vi ska göra en podd tillsammans! Vad sägs om en podd där stilexperten Katarina Althin och årets inredningsbloggare Jannice Wistrand möts i inspirerande och informerande samtal om kläder och kroppsformer, inredning och Feng Shui.

Vi vill reda ut vanliga och vardagliga frågeställningar om klädstil och heminredning för kvinnan mitt i livet. Mode och inredning ska vara lättillgängligt och kul! Vi hoppas kunna bjuda in våra lyssnare att delta i samtalet och vara en del av podden. Givetvis vill vi dela med oss av allt vi kan inom våra expertområden!

Så, bästa bloggläsare snart kan du lyssna på oss därför vill vi såklart veta vad som ligger dig nära om hjärtat? Vad vill du lyssna på, vad funderar du på som rör den egna stilen hemma och på kroppen? Berätta och häng på från start för nu tar vi det första steget!

Kram Jannice

Bild: Maria Potter, Radisson Blu Metropol Hotel

.

.

 1. Elina skriver:

  Åh det finns så mycket jag skulle vilja lära mig…haha…

  Vore kul att lära sig om vilka klädesplagg som kan passa olika kroppsformer.
  Gärna lite knepiga exempel: Kurvig och kort, hour glass formad och plus size, stora bystad kvinna i eleganta silhuetter (inte lika iögonfallande former), kvinnligt och kurvigt men elegant.

  Sen vill jag gärna lära mig mer om färglära; både i hem och på kroppen.
  Hur väljer man rätt färg på kläder och smink för någon med ex neutral hy och mörkt hår?
  Hur målar man hemma i förhållande till norr- och söderläge med ex ekgolv etc.?

  Hur inreder man compact living ytor? Eller en vanlig lägenhet på 70-80kvm som oftast har avlånga sovrum, avlångt vardagsrum och litet kök? Tänker på både gamla och nya byggnader.

  Glömde lägga till om färg ovan:
  Hur målar man i ett hem med snickerier, dörrar och fönster som oftast kommer i s0502y eller s1002y om man inte är förtjust i att måla alla väggar i Stockholmsvit? Hur kan man kliva ifrån traditionella förslag om inredning i sådana situationer?

  Vad finns det för grundläggande regler och lärdomar kring inredning? Hur kan man skapa balans för ögat? Ex: Ha en tavelvägg på motsatt sida om väggen med bokhyllan.
  Fler tips på smarta knep om möjligt.

  Ser väldigt mycket fram emot detta! Önskar er all lycka…💐

 2. Kajsa skriver:

  Jag är plus size och hade gärna velat veta vad som är bra att tänka på för att uppfattas som lite slankare. Men även hur kläder påverkar humöret.

 3. Tina skriver:

  Så roligt och spännande med en pod som riktar sig till kvinnor mitt i livet . Jag är 50 + så jag är förmodligen över mitten…Är väldigt intresserad av mode , stil, design, literatur, heminredning,, god mat och dryck, resor samt allt annat som gör liver gott att leva. Tycker ofta det är inspirerande och avkopplande att lyssna på en pod, dock tycker jag att de flesta kvinnliga poddare blandar in mammalivet alldeles för mycket.
  Önskar er all lycka till med podden, kram Tina.

  1. Ååå tack för bra synpunkter. det ska vi ta fasta på! stor kram jannice

 4. Stil för olika kroppstyper vore intressant! Hur man hittar sin röda tråd när man bygger sin garderob som ”vuxen” – tycker det har varit svårt att hitta min stil efter graviditeter, när man rensat undan amnings/postgraviditetskläder så finns bara tjugo-plus-kläderna kvar och de känns inte rätt längre!

 5. Himla roligt! Ser fram emot detta. Två favoritdamer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..