En titt in hos Villa Ljungberg – ny blogg

Villa Ljungberg

trädgårdsdesign_villaljungberg_5-1

Hej på er. Hoppas ni har en skön söndag! Något jag får många frågor kring är hur man går tillväga när man ska bygga hus. Alla val, inspiration, vilket hus ska man välja osv. Inte helt lätt, när man har möjlighet till att få nästintill vad man önskar, för det är ju en djungel därute.  Så småningom tänkte jag skriva ett inlägg om detta, men idag tänkte jag faktiskt tipsa er om min väninnas blogg Villa Ljungberg. Mia har nämligen börjat blogga om sitt husbygge. Bloggen kommer ha ett fräscht och annorlunda grepp med en lite ny blandning av inredning, husbygge, trädgård, dekoration i hemmet, samt pyssel med barnen som hon är galet duktig på.

Husrenovering_villaLjungberg_1 2

Kommande veckor kommer man exempelvis kunna läsa om varför de bestämde sig för ett stenhus, hennes 10 bästa trädgårdstips,  hela resan med hur husbygget startade, tips på inredningsval i köket, besök i en arkitektritad trädgård, kul kalastema för barnkalas, m.m.

Husrenovering_villaLjungberg_2

Hus1_inredning_Villaljungberg_DinBild_3

Hus1_inredning_Villaljungberg_DinBild_1-1

Mia är Art Director, jobbar med grafisk formgivning och design och har bland annat gjort min logotyp och grafiska profil när jag startade mitt företag för 10 år sedan. Vi möttes via jobb när jag var marknadschef på Dole och har varit goda vänner sen dess. Hennes stil är modern med en neutral färgskala där växtlighet och föremål från familjens många resor sätter värme till inredningen. Bilderna här i mitt inlägg är från hennes tidigare boenden, så huset som de bygger nu kommer ni alltså få följa från start.

Hus1_inredning_Villaljungberg_DinBild_5.jpg

Hus1_inredning_Villaljungberg_DinBild_4.jpg-1

Mia är fylld med kreativitet, positiv energi och härliga idéer, så kika in till henne hos Villa Ljungberg och inspireras!

trädgårdsdesign_villaljungberg_8-1

Önskar er en fin söndag! Igår hade vi fantastiskt väder här i Skåne och var i trädgården och fixade hela dagen, och gick inte in förrän sent på kvällskvisten. Idag blir det ytterligare fix, penséerna ska bytas ut och sedan tror jag vi är på topp när det gäller trädgården.

Kram Jannice

Bilder: 1, 4, 5, 6, 7, 8  Michael Carlsson, dinbild.com, Af Ekenstam Mäklarbyrå
Bild 2, 3: Mäklarfotograf: Peter Koppe, Snowwhiteseven Photo AB. Mäklare: Helsinghouse i Helsingborg

.

.

 

LOADING..