Möblera för ett bättre flöde i rummet

Möblera för ett bättre flöde i ditt rum

möblering öar

Genom att möblera med möblerna i mitten av rummet får du ett bättre flöde i din inredning. Rummet upplevs större. Du nyttjar ytorna maximalt och kan få plats med förvaring, vackra sidobord och bokhyllor längs med väggarna.

möblering öar 1

Tänk nytt och släpp den slentrianmässiga möbleringen. Du behöver inte förlora kraftpositionen bara för att du flyttar ut soffan i rummet. Ibland kan den till och med kännas tryggare om du har fönster på nedervåningen med insyn från gatan. Då är trixet att hänga gardiner och att flytta in soffan in i rummet en bit.

Möbleringen ska vara likt en porlande bäck, där möblerna är stenar som ger ett skönt och balanserat flöde .

Lycka till!

Kram Jannice

Bilder: Pinterest

.

.

 

 1. Elina skriver:

  Jannice, har du lust att utveckla skälet till varför man bör ha rejäla lampor? Hur högt bör det vara i tak? Tycker att det känns så kul med inlägg om kompakt living/små lägenheter. Vore så kul att höra mer om dina tankar kring äldre lägenheter som ofta har avlånga vardagsrum och sovrum (med små kök). Tack på förhand! 😊❤️

 2. Ja, jag håller med! Hur gör man med ett väldigt avlångt rum. Om jag skulle flytta ut soffan från väggen så skulle den stå en dm från TV:n på andra sidan väggen. Och det går inte att vända på möbleringen heller för längre ner i rummet är dörröppningen så där går det inte att ställa möbler då kommer man ju inte in i rummet 🙂 Har du några bra tips för avlånga rum?

  1. Marina skriver:

   Kanske man kan ställa möblerna mer ”diagonalt” i ett sådant rum? Nu vet jag inte om jag tänker tokigt, haha, men kanske kan man liksom ställa dem lite snett?

  1. får göra ett inlägg om det så småning om.. har massor med tips 🙂

 3. Fast det är lite svårt när rummet är avlångt…………….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..