Het inredningskollektion för dig som älskar retro- och vintageinredning

 inredningskollektion retro- och vintageinredning

ells_ACON_1497425884

Ja jag vet jag är dålig på att visa retro och vintage här på bloggen. Tycke det är svårt att hitta inspirerande bilder. Men en inbjudan som damp ner i mejlen för lite sedan (som jag tyvärr inte kunde åka upp på i Stockholm) tänkte jag skulle falla er i smaken. För oj så mycket vackra bilder. Det är Ellos home som lanserar en ny kollektion. Här visas det i vintage stylade rum i en vacker sober färgskala som lyfter fram föremålen på ett nytänkande sätt. Me like a lot!

ells_ACOL_1497425894

Ellos Home vill hylla det svenska arvet i en Vintage kollektion, där de samarbetar och har valt ut produkter från Höganäs, Rörstrand och Kosta Boda.

ells_ACPH_1497425889

ells_ACRB_1497425890

I höstkollektionen blandas nya och gamla produkter som vi handplockat och som vi känner lite extra för, som både ska bidra till en harmonisk känsla i inredningen men också som en hyllning till formgivningens historia, säger Ulrika Sjövall som är designchef för Ellos Home.

ells_ACOQ_1497425886

Kollektionen lanseras den 8 augusti så häng på låset säger jag!

Kram och fin dag till er alla!

Jannice

Pressbilder: Ellos Home

,

,

 

LOADING..