På begäran, märket på mitt läppstift

Läppstift märke perfekt korall nyans

läppstift other stories

På begäran, här kommer märke och nummer på mitt läppstift jag använt den senaste tiden. Det är nästintill omöjligt att hitta den perfekta korall nyansen, men mamsen och jag har gjort jobbet åt er. När vi var i Madrid sprang vi på detta perfekta läppstift som piffar till vilken outfit som helst och som är extra fin till solkysst hud i sommar.

Det finns på Other Stories och heter Maercer Peach. Du hittar den här (adlink). Bara och klicka hem!

jannice läppstift

Fin dag till er alla! Hoppas solen lyser på er!

Stor kram

Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

,

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..