ANNONS

En dagens outfit, och reatips som håller i längden

/

modell hos studio stilista

studio stilista addsimplicity 8

Igår hade jag förmånen att få jobba med Studio Stilista och plåta några bilder. Som vanligt är det ju livsfarligt när hon sätter igång och stylar en. Vad sägs inte om den här ursnygga jackan!?

För er som vill fynda hållbara plagg som fungerar året om kan jag tipsa om att kl 10 imorgon måndag börjar hon sin mega rea pga av renovering! 50%!!  Öppet hela nästa vecka från kl 10 -18!

Studio stilista addsimplicity 7

Den här jackan fungerar ju lika bra nu till kommande höst, så alltså ett rea-kap om ni frågar mig.

studio stilista addsimplicity 3

studio stilista addsimplicity 1

Och sen den här magiskt ursöta, vackra, snygga, blusen i siden. Ojojoj… kunde helt enkelt inte motstå den, så den fick följa med hem. Kommer användas flitigt såväl som i sommar som i höst och vinter. Älskar när man shoppar smart på rea! OCH när man känner sig klädd om sommaren. En svår tid tycker jag. Ofta schaviga (?) plagg och material…

studio stilista addsimplicity 2

Och så dessa skor som var sagolikt sköna. Jenny hade tipsat mig om dem innan och sa att det var sköna, men lägg av, SÅ SKÖNA. Som en toffel! Så nu kan man trippa runt med stil utan onda fossingar.

Studio stilista addsimplicity

studio stilista addsimplicity 4

Sist men inte minst! En sidensjal piggar upp vilken outfit som helst!! Den här urfina knep jag också! Kommer in hela tiden i olika utföranden så håll koll!

Studio stilista addsimplicity 5

Med dessa bilder önskar jag er en fortsatt fin söndag och tipsar om Studio Stilistas rea imorgon måndag! Det har varit kaos här på Råå och är, men nu börjar vägar och trotoarer ta sig och det kommer bli så pittorerskt och fint när det är klart!

Välkommen till mina hoods om ni har vägarna förbi!

Stor kram och fin söndagseftermiddag!

Kram Jannice

Bilder: Studio Stilista, Jenny Hjalmarsson Boldsen

.

.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00