I annonssamarbete med TELIA

Inte trodde väl jag att…

Telia Sense

jannice telia sense 1

Nu har jag snart haft Telia Sense appen i en månad, så här kommer en fortsättning på mitt tidigare inlägg och en utvärdering om denna lilla pryl som blåser nytt liv i bilen.

En kort sammanfattning om produkten. Du pluggar alltså enkelt in hårdvaran i bilens OBD-port, som brukar sitta under ratten. Det är alltså denna port man kopplar in avkännaren när man ex gör service på bilen. Så bara här får man ju hur mycket information som helst om bilen som man kan se direkt på mobilen. Sedan laddar man hem appen. Simple as that!

Och visst fungerar det, alldeles utmärkt till och med! Häromdagen när jag satt i möte med Katarina, plingade det till att det var dags för service och besiktning. Kollade snabbt av bränslenivån för vi skulle vidare senare mot Höganäs. Ja det är verkligen märkligt hur fort man vänjer sig vid att få information snabbt och smidigt. Och vad teknik faktiskt kan underlätta i våra liv.

jannice telia sense

Jag kan också lätt välja om jag vill ha information om vart bilen står parkerad, bränslenivå och om jag kör ekonomiskt. Det sistnämnda har jag gjort till en liten utmaning för mig själv och försöker varje dag köra så miljösmart som möjligt.

När maken och jag satt och gjorde månadsbokslut i lördags, letade jag lätt upp info till min körjournal i telefonen.

telia sense jannice 11

Men fortfarande, min absoluta favorit! Wifi i bilen! Ja det är grymt. Vi har redan använt wifin ett flertalet gånger, på våra resor. Barnen är glada, mamma är glad.

Inte trodde väl jag, att jag skulle bli beroende av en teknikpryl! Så, betyget är topp! Jag gillar Telia Sense och det har levererat över mina förväntningar.  Och som jag sagt tidigare, jag ser fram emot bilresandet i sommar!

Kram på er,
Jannice

 

  1. Vad är det för fin hårdekoration du har?? Sååå snygg👌🏻

    1. köpt på other stories…. ståltråd i så lätt att vira runt och hålla sig kvar. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..