Det börjar närma sig….

 

Det börjar närma sig poddpremiär, semester och designtorgets nyöppning

podd althin wistrand

Det börjar närma sig både poddpremiär och semester. Denna veckan har gått i ett. Gårdagen spenderade jag och Katarina tillsammans. Vi fixade det sista men podden. Gjorde en inspelning (nu börjar det närma sig hörrni!). Och på eftermiddagen åkte vi till Dunkers Kulturhus för att bli fotograferade av duktiga Lars Jansson och fixa pressbilder.

podd althin wistrand katarina

I veckan har jag också fått möjlighet att välja ut mina favoriter i Designtorgets sortiment, då deras butik på Vallgatan i Göteborg, har fått ett ”nytt ansikte” och slår upp portarna faktiskt idag torsdag 22 juni på Vallgatan 14.  

addsimplicity designtorget

Det jag gillar med Designtorget är att de arbetar med både etablerade och yngre formgivare, småskaliga producenter och designskolor och fungerar som en plattform för unga formgivare och kreatörer som vill visa upp och sälja sin design. 

Designtorget_vallgatan_3

Här är några bilder från butiken samt några av mina favoriter. Den här vasen bara älskar jag. Finns i 3 storlekar och perfekt för en enstaka kvist såväl som för en stor blombukett pga av sitt lite mindre hål.

vas

En snygg penna på skrivbordet piggar ju upp vilket jobb som helst. Den här Ballografpennan är en klassiker och förgyller sin plats.

ballograf

Ulrika Mårtensson och Margot Barolo experimenterade med skulpturala mönster genom att låta en symaskin sy åt fel håll. Resultatet blev en mjuk stickad pläd med ett tredimensionellt mönster. Älskar den! Och flera av mina favoriter finns i butik!

pläd

Och idag slutar min (lillkille som nu blivit storkille) Charlie på förskolan och börjar förskoleklass till hösten. Så det blev lite tårar imorse när jag lämnade honom sista dagen på dagis och kramade om världens bästa fröknar på Pysslingen. Tur att jag har lilltullan kvar där i några år till. En stor dag för Charlie med andra ord, så det måste firas ikväll.

charlie slutar dagis

Ha nu en fin torsdag och kör försiktigt om ni ska ut på vägarna och era midsommardestinationer!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

 1. Sofia skriver:

  Det var sa länge sen jag sag en sadan penn hallare. 🙂
  Glad midsommar!
  Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 2. Maria skriver:

  Lycka till med Podden!
  Tack för de fina orden och den fina presenten😍

 3. Linda skriver:

  Har också haft mina båda tjejer på Pysslingen och jag håller med underbara pedagoger och bästa förskolan!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..