Podden STILSNACK med Althin Wistrand

Stilsnack med Althin Wistrand – inredning, mode och stil

Stilsnack

• Stilsnack med Althin Wistrand • Podden för dig som älskar inredning, mode och stil •

Snart ska jag lämna lilla på dagis för att sedan bege mig till Katarina för att spela in ett poddavsnitt. Pressbilder och pressreleasen är så gott som färdig, så det innebär mina vänner, att det börjar närma sig premiär för podden Stilsnack! Jihoo!

Så varför inte börja med att följa oss på Instagram @stilsnack så du är säker på att du inte missar något! Här kan du även skriva ner om du har någon fråga rörande mode och inredning, så kanske vi tar upp den i något avsnitt.

Ha nu en fin dag!

Kram Jannice

.

.

 

 

 

  1. Hej vilken underbar blogg du har med så många praktiska tips. Här kommer ett från mig ,som arbetar på förskola, ja det heter så faktiskt. Dagis var det förr men sen 98 har vi fått en läroplan och då försvann det förlegade ordet. Du når många läsare så det vore kul om du skrev den rätta benämningen kram Fia-lotta

  2. Frida skriver:

    Men så kul, det ska jag lyssna på! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..