Några tips att tänka på när du ska välja matsalsstol

Vilken matsalsstol ska man välja?

matsal juni addsimplicity 2017

Förutom komfort såklart, glöm inte hur ryggen ser ut på din matsalsstol när du ska köpa nya. Ser du ryggarna från soffan där du sitter eller är de centrala i rummet? Tänk på att de kan ge olika effekt på rummets flöde. En hög stoppad stol stoppar upp energiflödet och fungerar fint i ett större rum med högt till tak. I vår matsal där man ser stolarna från hallen och där det är lägre till tak, har vi valt något nättare stolar med vacker dekorativ rygg.

I min shop nedan finner ni lite olika tips på matsalsstolar.

Matsalsstolar

°°°°°°°

I min Add Simplicity shop betalar du säkert med Klarna
och du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt,
och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte är nöjd.
Oavsett vad du handlar, kommer allt på samma köp,
även om leveranserna kan komma i olika paket.
Vid frågor mejla support@tipser.com
eller ring kundtjänst 08-410 344 60. 

°°°°°°°

 1. Älskar vårt matsalsbord men tyvärr har vi bara fyra stolar och dom finns ej mera. Vill så gärna ha två till men hur hittar jag rätt till dom andra fyra. Hur tänker du kring det. Tips och råd tar jag tacksamt emot.
  Ha en härlig fredag.
  Kram

 2. Åh precis vad jag behöver, stolinspo. Tack! Vi har ett stort rum med högt i tak så vi vill gärna hitta täckta stolar eller annat alt som stoppar upp. Så svårt att hitta en skön, täckt stol i naturmaterial! Har du något tips? Kram

 3. Tack för uppskattat ämne och tips! Undrar emellertid om du har förslag på stolar som inte är riktigt lika dyra? Trevlig fredag!
  Jenny

 4. Exact.Most people choose what’s trendy/modern.You are absolutely right in what you say,the flow and the back of the chair.I think I keep my 20 year old Queen Anne chairs in mahogany,but I just love Gubi,(now with proper legs )in dark wood and blue velvet ☺️

 5. Det viktigaste med matsalsstol/köksstol (vi har inte alla matsalar) är att man sitter bra, når ned till golvet och upp till bordet när man ska äta. Att de inte är för tunga att dra ut och in till/från bordet. Att man ska kunna sitta på dem längre än en halvtimme för trivsamt prat vid bordet.

  Man måste provsitta många innan man hittar rätt.
  Utseendet? Bra om de är snygga och passar övrig stil på inredningen, men komforten och ergonomin är viktigast.

 6. Vilka vackra stolar du har föreslagit. Själv fastnar jag för de flesta Thonetstolar. Fransk bistro känsla i kök är väldigt tilltalande.
  Är nyfiken på en sak dock: Varför valde du de i wenge?
  Ingen kritik; är mest nyfiken på feng shui analysen kring valet. 😊

  1. tycker det ger en annan värme till ett vitt eller svart bord. Lite trist och safe med bara svart och vitt. Wenge blir lite mer tyngd och jordande. kram:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..