En tid av mycket slit, många skratt och stort tack till ett grymt team

Stilsnack med Althin Wistrand

Lördag morgon och om några timmar öppnar min loppis i trädgården här hemma. Vilken vecka, eller veckor det varit. Från det att Katarina ringde upp mig i början av maj till där vi står idag har varit fullt upp. Som vi kämpat med både teknik, it och rss-feeds! Men vi grejade det! På måndag börjar semestern och det känns välbehövligt.

Imorgon söndag lanseras vår podcast Stilsnack och idag vill jag tacka (förutom min parhäst Katarina som är amazing) några speciella människor som betytt så mycket för oss i det här projektet. Ovan ser ni en av våra pressbilder. Älskar hur proffsfotografen Lars Jansson tagit fram våra personligheter och känslan i podden genom sina bilder. Kika in på hans site, det är gedigen skara kända ansikten som han fotat genom åren, makalöst fina porträttbilder.

Och så Mia. Härliga Mia som gjort vår logotyp och vår grafiska profil. Ett underbart bollplank som hållit oss sällskap om nätterna trots liten nyfödd bebis. Mia har också en blogg och ett instagramkontoVilla Ljungberg med härlig blandning av sin resa i husbygget, inredning och kreativa upptåg.

Vår PR-byrå Plodder med Ulrika i spetsen som sett till att allt knutits samman till en helhet och kommit ut till press.

Sist men inte minst, Stenströms vår första sponsor, som också sett till att ”we’re looking so damn good” på pressbilderna!

Imorgon lanseras podden, då bjuder vi på hela 3 avsnitt på ett bräde. Hoppas ni då ska få en uppfattning om hur vi tänkt det hela (känner själv att det tar några gånger innan man kommer in i det och hittar sin roll) men det här kommer bli kanon! Världens bästa kombo ju! En podd för dig som älskar inredning, mode och stil. Allt samlat i ett! Nya avsnitt kommer sedan ut varje söndag! Sunday – fun day!

Hoppas ni kommer gilla och att ni hänger med mig och Katarina genom inredning och mode i sommar.

Fin lördag till er alla!

Kram Jannice

.

.