Firade utrensning, semester och poddpremiär

stilsnack podd premär

stilsnack premiär

Jag har ju glömt att tacka alla som kom på min loppis i lördags! Galet så många som stod och köade. Det var lång kö bort till grannen och allt var så gott som länsat efter en timma.

Igår firade vi både utrensningen (som jag gör innan varje sommar), att semestern börjat och Stilsnacks poddpremiären (tack alla som gått in och lyssnat och tack för alla fina ord). Ni får mer än gärna ge oss feedback så vi kan bli bättre. Vi är så pepp på att göra det här bra.

När jag dukade igår tog jag fram mina vackra Rieslingglas köpta på min och Jonas första resa tillsammans i en lite by i Frankrike. Hade glömt dem i gömmorna. Det blev dock lite kallt rosé i dem istället för Riesling, grillad kycklingfilé med vitökspotatis i ugnen (så gott det är: kokt potatis som du trycker till lätt med en sked, lägger en klick smör, vitlök och salt på och grillar en stund i ugnen). Mums!

Nu har jag och lilltullan vinkat av grabbarna som ska på vattenskidläger i Bromölla. Så här blir det tjejmys för hela slanten. Det har önskats åka gul buss (väldigt viktigt att det blir den gula). Vi tar den in till stan sen ska jag överaska henne med en tur bland Frostgrejer (hon är tokig i det) så ska hon få välja något, och sen som sig bör, en gofika på det. Bästa tjejdagen.

Fin måndag till er alla, och glöm nu inte lyssna in er på vår podd så ni är klara med alla 3 avsnitten fram till söndag, för då släpper vi ett nytt avsnitt.

Vi finns på stilsnack.libsyn.com och nedan kan du lyssna direkt på våra avsnitt via dator, mobil eller padda. Lätt som en plätt. Gör både diskningen, vikning av tvätt och solandet på stranden roligare.
.
STILSNACK Althin Wistrand Avsnitt 1
Premiäravsnittet om den vita inredningen och det svarta klädträsket. Stilexperten och inredaren möts i fördomsprofilen. Jannice berättar om sitt sämsta klädköp!

STILSNACK Althin Wistrand Avsnitt 2
Så sätter du sommarstilen hemma och knepen för att bli en riktig REA-räv. Premiär för lyssnarfrågor men vem tusan är ”Galne Gunnar”?

STILSNACK Althin Wistrand Avsnitt 3
Hitta din kroppsform och förstå feng shuins flöden i hemmet. Vem har dynga i gästrummet och varför är det så svårt att säga ”skärgår’n”?

Hoppas ni får en trevlig stund med mig och Katarina i öronen!

Kram Jannice

.

.

 

    1. Du behöver väl inte vara nervös! Det kommer gå galant!!! All lycka till vännen! STOR KRAM

  1. Jenny skriver:

    Du är supersnygg i håret Jannice! Har för mig att du för ett tag sedan var mörkare i håret, minns jag fel? Hursomhelst – det skulle vara SÅ roligt att se din frisyr i helhet och veta hur du stylar den! Kram!

    1. Jo jag hade en liten vilsen tid där då jag höll på att färga 🙂 Hahah… nu är jag tillbaka, har varit så en tid, nu till mitt ljusa jag 🙂 Tack för fina ord om mitt hår. Visst kan jag tipsa om hur jag får till det… inte alltid jag får det dock 🙂 kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..