Så inreder du första boendet klassiskt och snyggt till budgetpris

Inred den lilla lägenheten klassiskt hållbart för liten peng

Skärmavbild 2017-07-04 kl. 23.05.08

Många har fått besked om att de kommit in på skola (ååå den lyckan, jag minns det som det var igår). De letar boende och behöver handla budget för att få råd till alla kostnader det innebär att flytta hemifrån. Men för den skull ska man ju inte behöva försaka sin stil, klart man ska ha det lite tjusigt mellan allt pluggande och tentafester. Visst går det att inreda snyggt, klassiskt och hållbart för liten peng.

Jag såg att Ellos nu har rea 20 % på alla möbler tom 10/7 (nej jag har inget samarbete med dem) så här har jag plockat ihop ett kollage som passar den lilla plånboken räknat också på att det är mycket man kan ha en längre tid och bygga vidare sin stil på även till lägenhet nr 2 eller 3.

Jag har alltså hittat allt på Ellos och här har du länkar (adlinks) till alla produkterna. Tavla med hund. Bäddset i klassiskt vitt och svart. Bordslampa i mässing och svart. Nätt bekväm fåtölj i sammet. Sideboard i valnötsfaner. Korall som fungerar som ask i ljuvlig grönblå ton. Glaskupa för vackra föremål. Solspegeln skapar en elegans till helheten. Handtvål med tänkvärda ord. Matta i ljus petroleumgrön. Stilrent matsalsbord i svart med mässingsdetalj. Stol i grönt med mässingsben.

Önskar er en fin onsdag! Idag blir det fotbollsskola och ni som lyssnat på Stilsnack avsnitt 3 , vet ju hur jag ska hålla stilen på läktarn.

Kram på er,
Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

  1. Karin skriver:

    Hej,
    Jättebra tips på fina stilrena möbler och prylar som jag genast vidarebefordrade till min systerson som håller på och inreder sina första lägenhet. Tråkigt bara att Ellos väljer att höja priset på sideboardet bara för att efterfrågan blir större när du lägger ut det på bloggen.

    1. Va?!? Det lät ju konstigt? Är det verkligen så. Måste kolla med dem. Kram jannice

  2. Louise skriver:

    Jag kan fortfarande bli sur på mig själv som lade så mycket pengar på att inreda mitt lillatudentrum utan att tänka det minsta långsiktigt. Köpte bara nytt men ”billigt” fast det sprang ju ändå iväg med soffa, bord, stolar mm. Två år senare sålde jag allt och fick bara tillbaka en bråkdel av vad jag lagt. Tänk om jag tänkt på Kupan/Erikshjälpen redan då! Å andra sidan, nästa egna lägenhet inredde jag bara med second hand och mycket av det har jag kvar än idag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..