Nu finns STILSNACK på ITunes

Nu finns STILSNACK på Itunes

Jajamän, nu finns vi, Althin Wistrand med podden STILSNACK på Itunes. Vi är våra egna tekniker, spelar in, klipper själva och ser till att det kommer ut på podcaster, så nu är vi galet stolta att vi lyckats så här långt på egen hand och i denna stund med hela 11 000 nerladdningar! TUSEN TACK alla som lyssnar <3

Så nu har ni också alltså möjligheten att prenumerera på vår podcast i ITunes? Och snälla hjälp oss att göra den blygsamma entrén aningens mer kraftfull genom att ge oss betyg eller skriva en liten recension på ITunes, så blir vi sååå glada.

Vi har redan gett ut 4 avsnitt och ett nytt (5:e) avsnitt kommer ut på söndag. Så har du inte börjat lyssna, eller har några avsnitt kvar, har du nu möjligheten att lyssna ikapp! Våra avsnitt ligger runt 35 minuter, just för att du ska hinna lyssna på väg hem från jobbet, när du viker tvätten, plockar ur diskmaskinen eller rensar ogräs i trädgården.

Här har du våra 4 första avsnitt som du kan lyssna på här direkt i bloggen. Jag och Katarina önskar dig en god stund med oss i öronen.

Stor kram, Jannice

.

.