Tennisfesten i Båstad med Mercedes, Icona Pop och nytt poddavsnitt på STILSNACK

Tennisfesten i Båstad anordnad av Mercedes Benz

simplicity mercedes

Lite uppehåll här på bloggen. Det har varit fullt upp sen vi kom hem från Småland. I fredags åkte jag och maken till Båstad. Jag var inbjuden till Mercedes stora tennisfest i Båstad i samband med Skistar Swedish Open. Och vilken fest det blev. Mingel, bubbel, god mat och Icona Pop som hemliga gäster och därför DJ Stephen Simmonds. Alltså kom igen. Hur coola är Icona Pop!? Sicket drag! Det började lite knackigt med att jag missade Hugh Grant som stod framför mig på röda mattan… Hmpf.

addsimplicity mercedes jannice wistrand jonas wistrand båstad tennis

Men jag tog igen det med bravur när jag blev Icona Pops tredje bandmedlem och hängde längst fram på scen. Hehe…

icona pop jannice wistrand

Tidigare på dagen fick jag och maken möjlighet att glida runt i en Mercedes c200 cab som stod till vårt förfogande.

simplicity mercedes jannice wistrand

Och senare på eftermiddagen checkade vi in på Norrvikens trädgårdar, vilket ställe hörrni! Kommer i inlägg framöver för det här har inspirerat mig oerhört mycket och gett mig så mycket idéer att jag nästan längtar till semestern är slut, hihi.

jannice wistrand jonas wistrand addsimplicity båstad tennisfest

Och klädsel för kvällen kom från Stenströms. Vår stora Poddsponsor hade klätt mig och jag fick äran att bära en klänning som släpps våren 2018. Roligt att få vara ensam och först. Smycken från Pipols Bazaar och skor från Tiger. Skärpet är från Studio Stilista. Maken hade en kostym som är köpt från Zgander här i Helsingborg och den läckra skjortan är såklart från Stenströms.

Ha nu en fin söndag! Och sätt på dig lurarna och ta en 40 minuter för dig själv för idag är ett nytt poddavsnitt ute på STILSNACK. Vi svarar på läsarfrågor, pratar om hur du piffar till vardagsstilen och hur du väljer växter och kulör på huset. Och hur gör man egentligen för att snygga till en hyresrätt eller andrahandsboende. Hur ska man tänka om man inte får ändra eller måla om? Här kan du lyssna direkt i bloggen!

Hoppas du får en skön, rolig och lärorik stund med oss.

Kram Jannice

.

.

 

LOADING..