Min önskelista juli – inredning och mode

 

.

Skärmavbild 2017-07-30 kl. 23.24.01

Ute i sista stund med julis önskelista. Imorgon är du ju för bövelen augusti! Helt galet! Jag kan inte hjälpa det men när kvällarna blir kallare, fuktigare och mörkare kan jag inte annat än att dras till lite höstligt tema. Iaf investera i kläder som fungerar även i höst. Skulle ha jättesvårt att köpa något på rea nu som går i pastell. Nä nu vill jag ha något som fungerar till augustis jobbmöten, kräftskivor, men som också fungerar att föreläsa i på eventen i höst.

I höst har jag några samarbeten som har lett in mig på förändring och lite nytt i vårt hem. Så just nu letar jag massa inspiration, mestadels från utländska hotell, för att hitta det där extra unika som jag är ute efter. Ska bli roligt att se vart det leder.

Min önskelista (innehåller adlinks):

• Finaste loafers i sammet i underbar vinröd färg. Perfekta till jeansen eller den svarta kjolen i höst. Rosina Bordeux från Flattered .
• Slimmade byxor med pressveck och hög midja. Lika snygga till t-shirt som till sidenblus. Och med Flattereds loafers blir de nog en favorit i höst. Finns hos Lindex.
• Jumpsuit till augustis kräftskivor och höstens kommande event. Snygg med sneakers och as-snygg till höga klackar och stora smycken. Finns hos Lindex.
• Ett leobälte hottar upp vilken outfit som helst. Detta matchar jag till jeans och vit skjorta. Bälte, Lindex.
• Dålig hårdag sätter jag gärna upp håret med det här söta spännet format till en rosett i lack. Går att köpa hos Lindex.
• När jobb och skola börjar, är det nytt läppstift som gäller. Så är det sagt, sedan länge. Haha… Shiseido, Ellos.
• Fåtöljer som skapar värme i allrummet med sin sköna beige nyans och material i sammet. Finns hos Ellos.
• Just nu förkovrar jag mig i alla sorters böcker om hur vi påverkas av miljön runt omkring oss. Denna bok, Neurodesign ligger näst på tur, Adlibris.
• Scarf som sätter färg till den vita skjortan, Other Stories.

Önskar er en fin start på denna vecka som imorgon blir augusti. Helt galet!

Stor kram på er,
Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Linda skriver:

  Hejsan! Spännande bok. Jag har precis läst 180hp företagsekonomi på högskolan, med inriktning marknadsföring. Skrev min kandidatuppsats om neuromarketing och intervjuade en del imponerande professorer i området.

  Så GALET spännande, intressant och lite skrämmande ämne! Ser fram emot en recension på boken 🙂

  Mvh Linda

 2. Lotta skriver:

  Fick senaste Sköna hem i brevlådan och såg ditt fina reportage,
  Det är så härligt och inspirerande och läsa din blogg💙
  Hög kvalitet, fin ton och proffsigt!

  1. ÅÅå tusen tusen tack så fina ord!!! det värmer. stor kram jannice

 3. Lotta skriver:

  …jag väntar fortfarande på att sommaren ska börja…snyft!!!

  1. Ja jag med…herregud har ju inte varit tovarmt en enda gång!kram

 4. Fasen så mycket snyggt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..