Harmoniskt sovrum, så skapar du stilen

.sovrum i harmoni, så skapar du stilen

sovrum i balans

Så makalöst vackert! En grålila ton i matt utförande och ganska så mörk kulör på väggarna framhäver fönstret. Den bruna sängramen lugnar och jordar och de vita textilierna ljusar upp och ger en fräschör till helheten. Mässingen ger eld, spegeln vatten och buketten på bordet trä. All 5 elementen är representerade och gör sovrummet harmoniskt. Det här inspirerar mig till höstens projekt.

Så fixar du stilen med produkter från min butik:

add-simplicity-shopping-svart

Sovrum i balans lila

°°°°°°°

I min Add Simplicity shop betalar du säkert med Klarna
och du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt,
och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte är nöjd.
Oavsett vad du handlar, kommer allt på samma köp,
även om leveranserna kan komma i olika paket.
Vid frågor mejla support@tipser.com
eller ring kundtjänst 08-410 344 60. 

°°°°°°°

 

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

Bild: Pinterest

.

.

 

 1. Hej Så snyggt och harmoniskt. Exakt den färgen är jag ute efter i sovrummet, men det har blivit för blått och för beige. Framgår det i bilden vad det är för färg?

  tack för en bra blogg!

 2. Älskar din blogg och tips. Jag undrar om du skulle kunna tipsa om vad man gör om man bor i en nyproducerad lägenhet med ekparkettgolv och vill ha en feng shui-känsla. Hur matchar man möbler och färger för att skapa harmoni? Alla fina lägenheter i inredningsreportage har antingen vita golv, eller möjligtvis fina plankgolv. Men ett ekparkettgolv som känns ganska ”gult”? Hur gör man?

  Tack på förhand!

  1. JA de där ekgolven är inte roliga. har själv ett som jag fajtas med som går i gult. Försök att undvika för mkt toner av blått som lyfter fram det gula ännu mer. Jobba mer med lertoner , varma grå… använd mattor och jobba med gfokuspunkter som ligger uppåt inte på golvet. lycka till! kram jannice

 3. Åh, så vackert och rogivande sovrum! Älskar dina alltid så inspirerande inlägg. Är precis på jakt efter sängbord, och det är inte lätt.. En fråga som jag klurar på är om man bör matcha färg/träslag med övrig möbel i rummet? Har nämligen två Malmbyråer i ek som förvaring. I i övrigt mörkgrå väggar, klädd sänggavel i ljusgrått, vit garderobsvägg, och vita gardiner vid dubbeldörr till terrass. Blir inte klok på om jag kan ha vita sängbord eller om de bör (eller bör inte) stämma överens med byråerna. Tack för en superhärlig blogg – och podd!!!

  1. Tack snälla för vänliga ord. det värmer. Jag hade inte gått mot ek nattduksbord. Snyggt när det bryter av med plexiglas, glas, vitt, eller något udda. Tänk bara på om du ska få in ett träslag till, så måste det gå i samma ton. Alltså röda träslag med röda, gula med gula, askiga med kalla traäslag osv.

   kram o lycka till Jannice

   1. Tusen tusen tack för dina tips o att du rätade ut mina frågetecken! Ha en fin dag i solen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..