Ett besök på Fashion week i Köpenhamn

Fashion week i Köpenhamn för Stilsnack.

Fashion week stilsnack 1
Idag var jag uppe med tuppen för att ta färjan och tåget över till Köpenhamn. Min ”poddare in crime” Katarina drog med mig till årets Fashion week i denna underbara stad. Regnet öste ner den tidiga morgon vi var uppe, men vi hann inte mer än gå av tåget i Köpenhamn så sken solens strålar mot oss och det blev en fantastiskt varm sommardag.

Fashionweek cph stilsnack

Först ut i morse var danska DAY Birger et Mikkelsen. Här stilsnackar vi med Marianne Brandi, en av grundarna (en stor förebild för mig) och den som är kreativt ansvarig för DAY Home. Så intressant att höra henne berätta om sin syn på hållbarhet, stil och familjeföretaget. Och visst fanns det såååå mycket snyggt! Sicken kollektion det kommer i höst när det gäller inredning!

När det gäller fashion och SS18 har de hämtat inspiration från en kvinnas dagbok och skiftningarna i livet. Kärlek, flyttar och känslostämningar. Man har jobbat med tre olika siluetter och färgpaletter vilket ger bredd. Och modebilderna i katalogen var gjorda mer hands on, mer hur man verkligen använder plaggen, eller någon krånglig abstrakt bild med konstig styling. LIKE! Kommersiellt är det smart eftersom det uppfattas som att det såklart finns något åt alla. Så, hittade vi några godbitar? Jo det kan ni lita på, mer om det hoppas jag ni kommer få se framöver.

Ha nu en fin onsdagkväll! Imorgon blir det poddinspelning igen. Ni prenumererar väl på STILSNACK på ITunes. Om du vill lyssna ikapp på några av våra 8 avsnitt hittar du dem här.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand Add Simplicity

.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..