Vårt vardagsrum med vit tv-soffa och mattor från Ikea, så löser vi småbarnsåren

Tv-rummet och vardagsrummet hos Add Simplicity

SH nr 9 vardagsrum

Om ni har missat Anna Ekdahls intervju med mig i senaste nr av Sköna hem (nr 9) finns den fortfarande att köpa ute i butik. Där visar jag bilder från vårt hem och tipsar om hur du skapar harmoni i din inredning och ditt hem.

Här är några bilder från vårt vardagsrum eller rättare sagt tv-rum för här hänger vi mest. Morgon som kväll. Den centrala platsen i huset. Jag har fått mycket frågor och har även tagit upp det i senaste poddavsnittet (8) om det här med vita soffor och barn. Jag tycker inte bara man ska bo i ett hem utan också leva i det. Vad gör det om det blir en fläck? Vi har valt en soffa med avtagbar klädsel. Med Vanish (inte sponsrad, hehe) och 60 grader i maskin blir soffan som ny. Mattorna är köpta på Ikea och kostar 699 kr st och jag har hittills bytt ut den under soffbordet 1 gång.

Så visst kan man ha det fint omkring sig och ha ett anständigt hem för sig själv  och familjen trots småbarns år. Vi är värda att ha det fint runt omkring oss och inte leva i så länge hus i 15 år…  Vår bästa tid är nu, som det så bekant heter. Det gäller bara att skapa sin egna lösningar och göra det bästa möjliga utefter sina egna förutsättningar. Korgen ovan är fylld med leksaker och den svarta byrån nedan med dvdfilmer, pussel, play do lera och pärlor. Och när allt är inplockat på kvällen, ja då råder harmoni igen *blink*.

SH nr 9 tvrum

Med dessa bilder hemifrån oss önskar jag er en fin dag. Nu ska jag ha strategimöte med Katarina och vårt nya bolag Stilsnack, sedan blir det poddinspelning (nytt avsnitt på söndag) och en sväng inom kontoret. Hoppas solen lyser på er oavsett om ni fortfarande har semester eller har börjat jobba.

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

 

 1. Sanna skriver:

  Vart är soffbordet ifrån? Jättefint! 🙂

 2. evelina skriver:

  Hej,

  Skulle så gärna vilja läsa din blogg, men störs för mycket av annonsen som kommer HELA tiden? SÅ synd då jag ser att det finns så mycket inspiration i din blogg.. Åh. Ser ingenstans att klicka ner annonsen heller? Så synd.

 3. Maria skriver:

  Äntligen en inredningsexpert som håller med mig 🙂 Tack Jannice för din pepp och inspiration <3 Du är bäst!

 4. Sandra skriver:

  Inser nu att vi har exakt samma som du 🙂 vit soffa med avtagbar klädsel och den svarta mattan fr Ikea. Mitt tips är mindre fleecefiltar fr Jysk. De vita kostade 9kr när jag köpte dom sist. Jag tvättar de två ggr och sen byter jag. Ibland har jag ett vitt överkast. Vet att det inte är super miljövänligt att köpa fleece och kasta men under småbarnsåren är det ändå en begränsad period. Dessutom är fleece mysigt att sitta på.

 5. Joanna skriver:

  Er soffa ser så härlig ut! Är det en myssoffa? Var är den ifrån? Blir soffköp så snart vi hittar en bra kandidat 🙈

  Allt gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..