Tips för att få det dukade bordet elegant och inbjudande i höst (och en fin tävling)

Dekorera mera – tips kring det dukade bordet med Dekohem

aw17

Idag är jag en heldag på kontoret för första gången sedan semestern. Och som alltid när jag varit ledig finns det något nytt att kika på hos mina kontorskollegor. När man jobbar med det jag gör är det ju alltid roligt att få första tjing på någon nyhet i branschen och här har ni något alldeles pinfärskt mina vänner.

I höst presenterar mina tjejerna på Dekohem flera nyheter i tidlös design till det dukade bordet och hemmet. Deras kollektion växer och säsongens nyheter kompletterar och matchar deras sortiment från tidigare med underlägg, servetter, krukor och kuddar.

ccvelvet-st2

Det har kommit ytterligare ett kuddfodral av finaste sammet till familjen, quiltat med det populära mönstret PALM, med måtten 60x60cm och i en dämpad storm-grå ton som passar bra att inreda med under hela året. Rekommenderat butikspris 499 kr.

ccvelvet-st4

POSH är en elegant kopp med fat i finaste porslin. Engelskans Posh betyder ”with an edge” och ”lite fin i kanten” och det stämmer väl in på nyheten som har fått en flott svart handmålad kant på både kopp och fat. 

cspoch-bl

POSH kopp med fat i porslin, 40 cl, rekommenderat butikspris 199 kr. Tål maskindisk och mikrovågsugn. 

nhcross-br1

Visst kan man ha fler servettringar! Dessa blev mina favoriter! CROSS servettringar är tillverkade för hand i 100% mässing eller rostfritt stål. Den smäckra designen i form av två korslagda ringar ger en tidlös och elegant känsla till det dukade bordet. 

nhcross-st1

CROSS servettringar i mässing eller rostfritt stål kommer i presentask om 4 st och rekommenderat butikspris 299 kr. 

p4palm-gr1

rp4palm-gl

Just nu har vi en fantastiskt fin tävling på vår Instagram Stilsnack där du har möjlighet att vinna ovanstående ursnygga vas LUX i valfritt utförande (i rostfritt stål eller mässing) värde från 799-999 kr. In och följa oss och tävla idag!

Kram Jannice

Bilder: Belinda Wigerfelt, Dekohem och kollektionen lanseras i butik oktober 2017.m

.

.

LOADING..