ANNONS

Add Simplicity vill kunna inspirera er till max, därför utvecklar jag…

/

Ny termin och vad är väl bättre att börja den med än att att frisera och förbättra bloggen! För att underlätta för er håller jag på att förändra min bloggsida och samlar ihop allt till en inspirerande plattform med allt som rör Feng Shui, inredning och stil.

Addsimplicity podcast meny

PODCAST – STILSNACK
Här finns nu även Stilsnack för dig som inte har Podcaster och redan prenumererar på vår podd (det är enkelt gjort i telefonen) så kan du nu bara klicka i menyraden (se bild ovan) där det numera finns en knapp i som heter Podcast. Där kommer det alltid finnas det senaste avsnittet överst och föregående avsnitt under på rad. Lätt att lyssna ikapp när man har lust till lite sällskap när man städar, viker tvätt, sitter på bussen osv. Och lite matnyttig information om vad varje avsnitt handlar om.

Podcasten kommer nämligen vara ett komplement till vissa inlägg och då får ni mycket ut av allt, så jag hoppas ni gillar. Att både få se bilder och få det förklarat för sig hoppas och tror jag att ni kommer tycka är toppen.

Addsimplicity meny shop

ADD SIMPLICITY SHOP
Visste du om att jag har en shop och att du enkelt kan få köptips eller handla direkt i min blogg? I menyraden finns nu en knapp som heter Shop. Klickar du på den kommer du direkt till min nätbutik. Visste du att du också kommer till min shop genom att klicka på den lilla väskan (även den inringad i bilden ovan).

I min butik har jag valt ut mina favoriter, skapat kollektioner, samt ger aktuella köptips t ex till påsk, morsdag, skolstart, studentpresent, bröllop osv. Jag ger också tips på hur du kan fixa stilen med produkter som ger liknande känsla som jag ex visar på en bild i mitt inlägg. Hoppas att även denna tjänst kommer tillföra extra mervärde till min blogg och för dig som läsare och att ni gillar.

Håll utkik för det kommer ännu mer under hösten!

°°°°°

Idag blir det loppis här på Råå. Barnens dag! Så vill ni fynda barnkläder kom hit till Rååvägen vet ja. Själv står jag där med massor av kläder, leksaker och annat för småttingar.

Kram på er och ha en fin lördag och ge mig gärna feedback vad ni tycker om min reformering och utveckling av bloggen Add Simplicity!

Jannice

.

.

8
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00