Add Simplicity vill kunna inspirera er till max, därför utvecklar jag…

Ny termin och vad är väl bättre att börja den med än att att frisera och förbättra bloggen! För att underlätta för er håller jag på att förändra min bloggsida och samlar ihop allt till en inspirerande plattform med allt som rör Feng Shui, inredning och stil.

Addsimplicity podcast meny

PODCAST – STILSNACK
Här finns nu även Stilsnack för dig som inte har Podcaster och redan prenumererar på vår podd (det är enkelt gjort i telefonen) så kan du nu bara klicka i menyraden (se bild ovan) där det numera finns en knapp i som heter Podcast. Där kommer det alltid finnas det senaste avsnittet överst och föregående avsnitt under på rad. Lätt att lyssna ikapp när man har lust till lite sällskap när man städar, viker tvätt, sitter på bussen osv. Och lite matnyttig information om vad varje avsnitt handlar om.

Podcasten kommer nämligen vara ett komplement till vissa inlägg och då får ni mycket ut av allt, så jag hoppas ni gillar. Att både få se bilder och få det förklarat för sig hoppas och tror jag att ni kommer tycka är toppen.

Addsimplicity meny shop

ADD SIMPLICITY SHOP
Visste du om att jag har en shop och att du enkelt kan få köptips eller handla direkt i min blogg? I menyraden finns nu en knapp som heter Shop. Klickar du på den kommer du direkt till min nätbutik. Visste du att du också kommer till min shop genom att klicka på den lilla väskan (även den inringad i bilden ovan).

I min butik har jag valt ut mina favoriter, skapat kollektioner, samt ger aktuella köptips t ex till påsk, morsdag, skolstart, studentpresent, bröllop osv. Jag ger också tips på hur du kan fixa stilen med produkter som ger liknande känsla som jag ex visar på en bild i mitt inlägg. Hoppas att även denna tjänst kommer tillföra extra mervärde till min blogg och för dig som läsare och att ni gillar.

Håll utkik för det kommer ännu mer under hösten!

°°°°°

Idag blir det loppis här på Råå. Barnens dag! Så vill ni fynda barnkläder kom hit till Rååvägen vet ja. Själv står jag där med massor av kläder, leksaker och annat för småttingar.

Kram på er och ha en fin lördag och ge mig gärna feedback vad ni tycker om min reformering och utveckling av bloggen Add Simplicity!

Jannice

.

.

 1. Hej,
  Vad kul med lite förändringar i bloggen, alltid bra att nystarta:)
  Det jag saknar ibland är att få ett svar , om man frågar över nåt.
  Ser fram emot förändringarna här:) all lycka till!

  1. Hej Jeanette. Vad är det du inte fått svar på? För jag försöker verkligen gå igenom alla mina kommentarer en gång i veckan, så här måste det skett någonting. Nu på sommaren kan det absolut tagit lite längre tid men svar ska du få. Så återkom om vad du undrar över, så ska jag svara dig direkt och jag hoppas verkligen att jag inte uppfattas som jag ignorerar de kommentarer jag får. Klickar du i att du vill få svar på mejl när du skrivit en kommentar? kram Jannice

   1. Åh då är det jag som missat att klicka i att jag vill ha svar:)
    Ska kolla det noga från nu, ha en fin dag och tack för all inspiration:)

    1. Ja gör det så ser du svaren 🙂 Stor kram till dig. Janncie

 2. Det är alldeles för mycket reklaminslag på din blogg. Exempelvis den där gigantiska i början av varje inlägg som ligger över texten och flyter med nedåt när man scrollar. Eventuellt ser man rubriken (om den inte är för lång) men sedan är det ett himla scrollande för att bli av med reklamen. Jag förstår att reklam måste finnas, men måste den var så extremt stor? Och vara så många inslag av reklam som inte har med bloggen att göra? Förstår att det är SkönaHem som styr detta, men ta upp det med dem. Har funderat på att sluta följa din blogg just därför. Det är bara för mycket reklam…

  1. Hej
   Som du själv skriver så är det Bonnier som har hand om detta. Jag tycker personligen också att det kan göras lite snyggare. Vidarebefordrar synpunkterna. Det känns dock tråkigt att höra att du är beredd att sluta läsa min blogg pga av reklam (den går att klicka bort). Alla måste ju på något sätt få in inkomst. Tidningar gör likadant, och jag hoppas verkligen det jag skriver om kan överträffa vad mängden reklaminlägg gör för sidan. Ett tips är att du läser min blogg på mobilen så blir det mindre av den varan. 🙂

   1. Som jag sa så förstår jag att det måste finnas reklam om man vill tjäna pengar på blogg/web. Men det beror mycket på hur den är gjort, hur många inslag det kommer, och med vilken frekvens. När den är jättestor och ofta större än bloggens egna bilder så blir det bara irriterande eftersom reklamen skymmer sikten. Att läsa på mobilen är inget alternativ. Det enda jag läser på mobilen är FaceBook och Instagram. Inga längre texter än så. Och jag klickar nästan aldrig på videor, varken på FB, Instagram eller i bloggar. Jag scrollar förbi. Och poddar lyssnar jag inte på över huvudtaget, oavsett vems det är.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..